ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Ρωσία: Περισσότεροι από 240 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός Ρωσία: Περισσότεροι από 240 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός: 240 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα.

Περίπου 300 ασθενείς με κορονοϊό βρίσκονται σε συνθήκες ιατρικής παρακολούθησης εξ αποστάσεως και περισσότεροι από 240 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα, κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης με θέμα την επιδημιολογική κατάσταση στη Ρωσία, υπό την αιγίδα του Ρώσου προέδρου.

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας επισήμανε ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι ασθενείς αποσυνδέονται από τους αναπνευστήρες καθώς βελτιώνεται η κατάσταση τους.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι άνεργοι στην Ρωσία ενδέχεται να φθάσουν τα 8 εκατομμύρια

Οι άνεργοι στην Ρωσία ενδέχεται να φθάσουν εξαιτίας του κορονοϊού από τα 2,5 εκατομμύρια που είναι σήμερα στα 8 εκατομμύρια, δήλωσε ο πρέοδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αλεξέι Κουντρίν.

«Σύμφωνα με τις προβλέψεις για την κρίση αυτή που άρχισε τώρα στην Ρωσία, οι άνεργοι θα αυξηθούν για κάποια περίοδο από τα 2,5 στα 8 εκατομμύρια» δήλωσε ο Κουντρίν, διευκρινίζοντας ότι η περίοδος αυτή ενδέχεται να συνεχισθεί έως το τέλος του έτους.

Μετά το τέλος της πανδημίας, δήλωσε ο Κουντρίν «θα υπάρξει επανεκκίνηση, σταδιακή αύξηση της ζήτησης και θα ανακάμψει σταδιακά η καταναλωτική ζήτηση», προσθέτοντας ότι «θα αρχίσει να μειώνεται ο αριθμός των ανέργων και θα ανακάμψουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Στις 25 Μαρτίου ο πρόεδρος Πούτιν πρότεινε να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας στο επίπεδο του κατώτατου μισθού, στα 12.130 ρούβλια (150 ευρώ).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο φαινόμενο σε λίμνη: Τι είδαν εν μέσω πανδημίας και έμειναν άφωνοι

Σχετικές ειδήσεις