ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κλείδωσαν ένα κοριτσάκι σε μπαούλο για ένα γλειφιτζούρι - Νεκρή η 10χρονη

Φρίκη: Κλείδωσαν ένα κοριτσάκι σε μπαούλο για ένα γλειφιτζούρι - Νεκρή η 10χρονη

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της θηριωδίας.

Σε θάνατο καταδικάστηκαν δυο άτομα για τον θάνατο μιας 10χρονης, την οποία θέλησαν να τιμωρήσουν επειδή έκλεψε ένα... γλειφιτζούρι!

Ο John Michael Allen και η Sammantha Allen θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνα αποφάσισε τον ισόβιο εγκλεισμό τους.

Το σατανικό ζευγάρι είχε συγγένεια με το παιδί. Η Sammantha ήταν η θεία της άτυχης Ame, ενώ πίσω από το άτυχο κορίτσι κρύβεται μια τραγική ιστορία. Το παιδί έπεφτε διαρκώς θύμα κακοποίησης από την γιαγιά του, την θεία του και τον πατέρα του. Όλοι τους φυλακίστηκαν για κακοποίηση ανηλίκου.

Η Ame πήρε ένα γλειφιτζούρι από ένα συρτάρι. Η Sammantha και ο σύζυγός της αποφάσισαν να την τιμωρήσουν, κλειδώνοντάς την μέσα σε ένα μπαούλο. Πριν όμως κλειδώσουν το παιδί, το υπέβαλαν σε μαρτύρια: Το έβαλαν να κοιτάζει τον τοίχο, να χοροπηδάει για ώρα ενώ την έβαλαν με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια στον τοίχο.

Η Ame ξεψύχησε μέσα στο μπαούλο από ασφυξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο John είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε θάνατο με ένεση, ωστόσο στην έφεση που κατέθεσε, η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκλειστικά στο Newsbomb.gr: Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για άρση των περιορισμών

Σχετικές ειδήσεις