ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Έγκυος είχε τροχαίο, γέννησε στο πίσω κάθισμα και έψαχνε το μωρό στα συντρίμμια (vid)

Σοκ: Έγκυος είχε τροχαίο, γέννησε στο πίσω κάθισμα και έψαχνε το μωρό στα συντρίμμια (vid)

Σοκαριστικό περιστατικό!

Το ατύχημα συνέβη την ώρα που η μητέρα της την πήγαινε στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Εκείνη καθόταν στο πίσω κάθισμα την ώρα που το αυτοκίνητο προσέκρουε στην άκρη του δρόμου.

Αν και το τροχαίο συνέβη στις 13 Απριλίου, η αστυνομία της πόλης Λίλμπερν έδωσε πριν λίγο εικόνες από το ατύχημα, αλλά και πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Η Κρίσταν Γκράχαμ, καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου όταν η μητέρα της που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό προσέκρουσε στην πύλη ενός ινδουιστικού ναού στην άκρη του δρόμου. Η Κρίσταν γέννησε τελικά μέσα στο αυτοκίνητο με τους αστυνομικούς, αλλά και την μητέρα της να προσπαθούν για λίγο να εντοπίσουν το πού έχει πάει το μωρό...

«Πιστεύαμε πως το μωρό ίσως βρέθηκε έξω από το παράθυρο, καθώς το πίσω κάθισμα ήταν γεμάτο με συντρίμμια και σπασμένα εξαρτήματα του αυτοκινήτου» εξήγησε αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5, ο αστυνομικός. Το μωρό τελικά βρισκόταν στον χώρο ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και τα πίσω καθίσματα! Τόσο η μητέρα, όσο και το κοριτσάκι χαίρουν άκρας υγείας και αναρρώνουν.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Τρομακτικά επικίνδυνος - Δείτε στους πόσους βαθμούς αντέχει

Κορονοϊός: Νεκρός από κορονοϊό πασίγνωστος άνθρωπος του σινεμά (pics)

Κορονοϊός: Κίνδυνος από «θαυματουργό» φάρμακο για τον ιό - Περιέχει λευκαντικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.