ΚΟΣΜΟΣ

Λήξη συναγερμού στη Βρετανία: Συνελήφθη ο ύποπτος που πυροβολούσε τυχαία από μπαλκόνι διαμερίσματος

Λήξη συναγερμού στη Βρετανία: Συνελήφθη ο ύποπτος που πυροβολούσε τυχαία από μπαλκόνι διαμερίσματος
Pixabay

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένοπλοι άνδρες της συνέλαβαν έναν ύποπτο, ο οποίος βρισκόταν οπλισμένος στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος σε συγκρότημα κατοικιών στο Τσάταμ της κομητείας του Κεντ στην νοτιοανατολική Αγγλία.

Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως προς διαφορετικές κατευθύνσεις από ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών.

«Πολίτες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα οπλισμένο στο μπαλκόνι και αστυνομικοί που περιπολούσαν, ανάμεσά τους και ένοπλοι, έσπευσαν επί τόπου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κεντ.

«Το ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύθηκε και ένας άνδρας περίπου 30 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για κατηγορίες περί οπλοχρησίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως προστίθεται, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τέσσερα ψεύτικα όπλα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο άνδρας την ώρα που πυροβολούσε βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση στα κοινωνικά μέσα ενώ κάποια στιγμή έδειξε το εσωτερικό του διαμερίσματός του, στο οποία είχε μια σειρά από όπλα.

Όπως ήταν λογικό, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών επικράτησε πανικός στην περιοχή με τους περαστικούς να τρέχουν αλλόφρονες προκειμένου να γλιτώσουν από τις σφαίρες.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι πυροδότησε τις πράξεις του δράστη, ούτε αν υπήρξαν τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Μαΐου 2020 - e-ΕΦΚΑ: Προσοχή! Από σήμερα οι πληρωμές - Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Σχετικές ειδήσεις