ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι – Μέγκαν: «Σφαλιάρα» για το ζευγάρι

Χάρι – Μέγκαν: «Σφαλιάρα» για το ζευγάρι

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ μετά το Megxit…

Απροστάτευτοι μοιάζουν από την σιγουριά του παλατιού μοιάζουν όσο περνάει ο καιρός οι Χάρι και η Μέγκαν αφού όπως όλα δείχνουν η ζωή τους εκτός Μπάκιγχαμ δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail ο official λογαριασμός του ζευγαριού στο Instagram έχασε μέσα σε λίγες εβδομάδες περισσότερους από 200.000 followers (πλέον έπεσαν στους 11,1 εκατ. ακολούθους) αφού πλέον οι αναρτήσεις τους έχουν σταματήσεις μιας και δεν έχουν κάποιες δραστηριότητες να επιδείξουν.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον τίτλο «Sussex Royal» ως μέρος της… απελευθέρωσής τους από το παλάτι.

Δείτε την gallery:

Αυτός είναι ο κρυφός λογαριασμός του πρίγκιπα Χάρι στο Facebook

Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι όταν ήταν νεότερος υπήρξε αρκετά άτακτος. Αν και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, ο νεαρός Χάρι βρήκε τον τρόπο.

Πολύ πριν γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ ο Χάρι διατηρούσε δεσμό με την Chelsy Davy και όπως αναφέρουν οι φίλοι του ήταν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όπως αναφέρουν άτομα του φιλικού του κύκλο ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα είχε δημιουργήσει προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο Spike Wells.

Σε αυτό μάλιστα έγραφε ότι κατάγετε από την Μποτσουάνα. Η επιλογή αυτή έγινε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun διότι το ζευγάρι εκείνη την εποχή είχε ταξιδέψει στην συγκεκριμένη χώρα και είχαν περάσει αξέχαστα.

Δείτε την gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Έκανε το λάθος η «μαυροφορεμένη» - Ραγδαίες εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις