ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε και τσιμέντωσε τον γιο της επειδή πήγε να κοιμηθεί σε φίλο του

Φρίκη: Σκότωσε και τσιμέντωσε τον γιο της επειδή πήγε να κοιμηθεί σε φίλο του

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από την δολοφονία ενός 12χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα στο Αστραχάν της Ρωσίας, επειδή απλά το παιδί «το έσκασε» από το σπίτι και κοιμήθηκε σε έναν φίλο του.

Η 56χρονη Γκαλίνα Μορότζοβα σκότωσε τον 12χρονο γιο της, Αλεξάντρ, χτυπώντας τον με βαράκια και έπειτα κάλυψε τη σορό του με τσιμέντο. Η 56χρονη δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει το παιδί ως αγνοούμενο και επί τρεις μήνες - όπως αναφέρει δημοσίευμα της «The Sun» - απηύθυνε εκκλήσεις μέσω social media σε όποιον πιθανόν ήξερε κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού της.

Όμως, στις 19 Ιουνίου, έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στις Αρχές, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της 56χρονης και βρήκαν το πτώμα του παιδιού σε ένα κελάρι.

Η Γκαλίνα Μορότζοβα ομολόγησε έπειτα ότι δολοφόνησε τον Αλεξάντρ και έδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το κινητό το και το όπλο του εγκλήματος.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

«Το αγοράκι έφυγε από το σπίτι του στις 4 Μαρτίου και επέστρεψε την επόμενη μέρα το πρωί. Άρχισαν να τσακώνονται με τη μητέρα του και κάποια στιγμή η Μορότζοβα άρπαξε ένα βαράκι και χτύπησε το παιδί στο κεφάλι αρκετές φορές. Το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του και η μητέρα του τσιμέντωσε τη σορό του και την έκρυψε στο κελάρι. Έπειτα έβαλε το κινητό του αγοριού και το βαράκι σε μια πλαστική σακούλα και τα πέταξε στο ποτάμι» ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η 56χρονη είπε ότι είχε απαγορεύσει στον Αλεξάντρ να κοιμάται εκτός σπιτιού και τον χτύπησε επειδή θύμωσε που την αγνόησε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: Το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων