ΚΟΣΜΟΣ

«Χρυσές δουλειές» για τον πατέρα του Τζόνσον: Πόσο νοικιάζεται η βίλα στο Πήλιο

«Χρυσές δουλειές» για τον πατέρα του Τζόνσον: Πόσο νοικιάζεται η βίλα στο Πήλιο

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα κι έτσι με την πρώτη ευκαιρία κατάφερε να επενδύσει σε ένα εξοχικό στον αγαπημένο του προορισμό.

Χρυσές δουλειές στο Πήλιο κάνει ο πατέρας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, καθώς - όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ - ο Στάνλεϊ Τζόνσον αναμένεται να εισπράξει περίπου 19.000 ευρώ από ενοικιαστές που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους την εντυπωσιακή βίλα του.

Ο 79χρονος, όπως μεταδίδει η Daily Mail, κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας και παράλληλα νοικιάζει την εντυπωσιακή βίλα του για 2.100 βρετανικές λίρες την εβδομάδα. Μάλιστα φέτος πρόκειται να βγάλει 17.000 λίρες, περίπου δηλαδή 19.000 ευρώ, καθώς οι κρατήσεις είναι πλήρεις μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το οίκημα, σύμφωνα με την εταιρεία Real Holidays που διαχειρίζεται την βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον, είναι κλεισμένο για τους επόμενους 2,5 μήνες με τα στοιχεία να δείχνουν ότι υπάρχουν κρατήσεις από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο

Ο κρυφός του παράδεισος του Στάνλεϊ Τζόνσον βρίσκεται στο Χόρτο, ένα χωριό του Πηλίου. Εκεί έχτισε μια πανέμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα που έχει πρόσβαση σε μια υπέροχη απομονωμένη παραλία με καταγάλανα νερά.

Το σπίτι είναι χτισμένο στο παραδοσιακό πηλειορίτικο ύφος με την χαρακτηριστική γκρι πέτρα στην οροφή και ξύλινα κουφώματα. Διαθέτει ένα υπέροχο μπαλκόνι με θέα στον Παγασητικό κόλπο.

Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ με ensuite μπάνιο και ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές.

Η "βίλα Ειρήνη" όπως ονομάζεται διατίθεται προς ενοικίαση μέσω του τουριστικού γραφείου realholidays.co.uk ωστόσο σπάνια το πετυχαίνει κανείς διαθέσιμο.

Ο 79χρονος άλλωστε στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του κάποια στιγμή να εγκατασταθεί μόνιμα στο αγαπημένο του Πήλιο.

Δείτε την πανέμορφη βίλα στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Συναγερμός για την έξαρση κρουσμάτων: Plan B με νέα περιοριστικά μέτρα