ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 16χρονης - Τρίκαλα: Ανατροπή - «Στημένη» η αυτοκτονία της Μαρίας;

Θάνατος 16χρονης - Τρίκαλα: Ανατροπή - «Στημένη» η αυτοκτονία της Μαρίας;

Ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας, κάνει λόγο για στοιχεία που μαρτυρούν πως κάποιος ήθελε το 16χρονο κορίτσι νεκρό.

Μουδιασμένη παραμένει η κοινωνία των Τρικάλων, καθώς όλα δείχνουν πως ανάμεσά τους κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που οδήγησε την 16χρονη Μαρία στο θάνατο τις προηγούμενες ημέρες στα Τρίκαλα.

Ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας με ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook τόνισε πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ξεκάθαρη δολοφονία.

Δείτε στη gallery πού εντοπίστηκε η 16χρονη:

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Σκηνοθετημένη αυτοκτονία
Τα τραύματα της 16χρονης. Δεν μαρτυρούν πτώση!
Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία της σχηματοσθείσης δικογραφίας στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης κυρίως η βαρύτητα σφοδρότητα των τραυμάτων και η σοβαρή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου του θύματος που δεν αναγνωριζονταν απόντα βίαια κτυπήματα ότι βρέθηκε νεκρή χωρίς παπούτσια, συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του συμπεράσματος ότι πρόκειται καθαρά για εγκληματική εκ πρθέσεως ενέργεια που συνέβη χώρες πριν και επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί με σκηνοθετημένη αυτοκτονία της 16χρονης. Η 16χρονη δεν είχε λόγο όπως το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της λέει να αυτοκτονήσει. Η εκτίμηση μου είναι ότι η 16χρονη δολοφονήθηκε με βία από άτομο που συνάντησε κατόπιν λογομαχίας η διαφωνίας σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε από τον δράστη της ανθρωποκτονίας η περισσότερους που συνέδραμαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία όπου αφέθηκε και εντοπίσθηκε νεκρή. Για αυτό βρέθηκαν κοιλίδες αίματος μακριά από το σημείο της υποτιθέμενης πτώσης ώστε να εμφανισθεί ως δήθεν αυτοκτονία. Ήταν αδύνατο μεταμεσονύκτια ώρα σε συνθήκες πλήρους σκότους να αναρριχηθεί από την υπάρχουσα εκεί σκαλωσιά ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων στην ανακατασκευαζόμενη οροφή του Ναού και να περπατήσει σε αυτήν μέχρι το σημείο της δήθεν πτώσης διότι ουσιαστικά σκεπή δεν υπάρχει. Ανέφικτο να ανέβηκε με την σωματική διάπλαση που διέθετε σε τέτοιο ύψος και να περπάτησε σε ένα ιδιαιτέρως στενό περβάζι χωρίς ορατότητα. Όταν υπάρχουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής της ιατροδικαστικής έκθεσης του ελέγχου του κινητού τηλεφώνου της 16 χρονης του αδελφού της των εξετάσεων DNA δακτυλικών αποτυπωμάτων και των επικοινωνιών μεσω των εφαρμογών Facebook και Instagram η Αστυνομία θα οδηγηθεί σε ασφαλές συμπέρασμα. Η γνώμη μου είναι με επιφύλαξη ότι ο δράστης δεν είναι μάλλον ο 26χρονος Αστυνομικός που συνάντησε το μοιραίο βράδυ και ότι εμπλέκονται και άλλοι στην εγκληματική αυτή ενέργεια. Δικαιολογημένα οι γονείς και συγγενείς του θύματος μιλούν για δολοφονία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος”

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έρχεται η τμηματική οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο