ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε την κολλητή της επειδή είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε την κολλητή της επειδή είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της

Η φιλία τους πήρε πολύ άσχημη τροπή...

Ένα έγκλημα πάθους σαν και αυτά που βλέπουμε συνήθως στον κινηματογράφο, σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 36χρονη δεν δίστασε να σκοτώσει την κολλητή της φίλη όταν ανακάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της!

Η Amy Brown γιόρταζε τα 36α γενέθλιά της, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της, Brandon, αλλά και ένα φιλικό ζευγάρι, την Amanda Hill, 35 ετών, και τον σύντροφό της, Ben.

Η βραδιά συνέχιστηκε με ποτά και πολλά γέλια, ωστόσο ο Brandon ανακοίνωσε στην υπόλοιπη παρέα πως θα πάει για ύπνο, καθώς δούλευε το επόμενο πρωί.

Λίγα λεπτά αρχότερα, η Amanda είπε στους υπόλοιπους πως θα πάει στην τουαλέτα όμως πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να εμφανιστεί.

Τουλάχιστον 20 λεπτά μετά, η Amanda ήταν άφαντη, οπότε η Amy πήγε να δει τι συμβαίνει. Εκεί ανακάλυψε πως ο Brandon ήταν στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη!

Αμέσως ξέσπασε ένας πολύ μεγάλος καυγάς ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία καθώς η Amy πυροβόλησε δυο φορές την καλύτερή της, μέχρι εκείνο το βράδυ, φίλη.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν πολύ αργά. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και φυσικά η Amy ομολόγησε, ωστόσο είπε στους αστυνομικούς πως η Amanda της επιτέθηκε.

Για την ιστορία, η Amy καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλησε η σύζυγός του!