ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Συγκλονίζει η αδερφή της Σάρον Στόουν

Κορονοϊός: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Συγκλονίζει η αδερφή της Σάρον Στόουν

Η Κέλι Στόουν νοσηλεύεται, δίνοντας μάχη με τον covid-19.

Με ένα συγκλονιστικό video στο Instagram, η Κέλι Στόουν, αδερφή της Σάρον Στόουν, έδειξε με ανατριχιαστικό τρόπο την μάχη που δίνει με τον κορονοϊό.

«Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ κάντε το για όσους αγαπάτες: ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα» ακούγεται να λέει με δυσκολία η Κέλι Στόουν η οποία μάλιστα πάσχει από λύκο, ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Δεν θέλετε ποτέ να νιώστε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω» είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούγονται από την αδερφή της διάσημης ηθοποιού πριν να σταματήσει το βίντεο.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Σάρον Στόουν αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται η Κέλι Στόουν.

Παράλληλα η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της είναι καταπέλτης για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της, η Σάρον Στόουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Άργος: Βρέθηκε νεκρός άνδρας δεμένος με μονωτική ταινία