ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Η σοκαριστική ανάρτηση της 27χρονης «Μήδειας» που σκότωσε τα 5 παιδιά της

Γερμανία: Η σοκαριστική ανάρτηση της 27χρονης «Μήδειας» που σκότωσε τα 5 παιδιά της

Παρουσίαζε την εικόνα της στοργικής μητέρας στα social media - Σοκ προκαλεί η υπόθεση - Οι διασώστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα του της φρίκης.

Ανατριχίλαπροκαλεί σε όλο τον κόσμο η υπόθεση με την 27χρονη μητέρα από την Γερμανία, που φέρεται να δολοφόνησε τα πέντα από τα έξι παιδιά της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ η σύγχρονη Μήδεια πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στα social media μια αρρωστημένη φωτογραφία, φιλώντας στο στόμα τον πρωτότοκο γιο της.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η νεαρή γυναίκα προφανώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το 2012 είχε γράψει στα social media: «Έχω μάθει να κρύβω τον πόνο, να υπομένω τα βάσανα και να γελάω με δάκρυα στα μάτια μου. Απλώς για να κάνω τους άλλους χαρούμενους και να τους δείχνω ότι είμαι καλά».

Την ίδια στιγμή, η εκκωφαντική σιωπή του πατέρα και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των αστυνομικών από τον τόπο του εγκλήματος -το διαμέρισμα όπου κείτονταν οι σοροί των παιδιών- προβληματίζουν τις αρχές. Από τα έξι παιδιά, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν νεκρά τρία κορίτσια ηλικίας ενός, δύο και τριών ετών και δύο αγόρια έξι και οκτώ ετών.

Μετά το έγκλημα, η 27χρονη μητέρα των παιδιών λέγεται ότι πήγε με τον εντεκάχρονο γιο της στον Κεντρικό Σταθμό του Ντίσελντορφ, 32 χιλιόμετρα από το σπίτι της, κι έπεσε στις ράγες του τρένου. Επιβίωσε σοβαρά τραυματισμένη.

Τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν ασαφή. Το γερμανικό δίκτυο RTL αναφέρει ότι τα παιδιά δηλητηριάστηκαν με χάπια. Η αστυνομία λέει ότι τώρα έρχονται σε επαφή με τον πατέρα των παιδιών.

H ακριβής αιτία θανάτου των παιδιών θα διευκρινιστεί με την νεκροψία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μερομήνια 2020-2021: Βγήκαν και βλέπουν βαρυχειμωνιά και χιονισμένα Χριστούγεννα