ΚΟΣΜΟΣ

Νέο μήνυμα από Τραμπ: «Τώρα είμαι καλύτερα - Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά»

Νέο μήνυμα από Τραμπ: «Τώρα είμαι καλύτερα - Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά»
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Μετά την εμφάνισή του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ο Ντόναλντ Τραμπ, ανέβασε στο Twitter νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα καλώντας τον κόσμο να μην φοβάται τον κορονοϊό

Παράλληλα προανήγγειλε ότι σύντομα το εμβόλιο θα είναι έτοιμο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε τους συμπατριώτες του να «βγουν εκεί έξω» και «να μη φοβούνται» την πανδημία.

Μολονότι οι γιατροί του τονίζουν πως δεν έχει ακόμη ξεπεράσει ακόμη τελείως τον κίνδυνο, ο Τραμπ, χωρίς μάσκα, επέμεινε να υποβαθμίζει την πανδημία, λίγο καιρό προτού διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δήλωσε:

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορονοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην σας αφήσει να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα. Και θα τον νικήσετε. Δεν ένιωθα τόσο καλά και ένιωσα τις τελευταίες δυο ημέρες, Νιώθω καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια. Μην τον αφήνεται να καταβάλει τις ζωές σας. Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά και ας ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος. Οποιοσδήποτε ηγέτης δεν θα έκανε ότι έκανα. Το ξέρω ότι ειναι ρίσκο. Τώρα είμαι καλύτερα. Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ και Walter Reed, τι όμορφη ομάδα ανθρώπων! Σας ευχαριστώ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και δωρεάν πάγιο για όλους – Μητσοτάκης: Υποδειγματικό success story