ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Μεξικό: Συμμορία ναρκωτικών επικήρυξε τους γιους του «Ελ Τσάπο»

Τρόμος στο Μεξικό: Συμμορία ναρκωτικών επικήρυξε τους γιους του «Ελ Τσάπο»

Την ίδια ώρα η αστυνομία δηλώνει ανήμπορη να αντιδράσει στο αιματοκύλισμα στους δρόμους της χώρας.

Το όνομα «Ελ Τσάπο» είναι συνώνυμο της φρίκης και του τρόμου στο Μεξικό. Ο διαβόητος έμπορος ναρκωτικών κατέληξε, ωστόσο, στη φυλακή με τους τρεις γιους του να είναι πλέον επικηρυγμένοι από συμμορίες ναρκωτικών!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Infobae της Αργεντινής, ο πόλεμος για τον έλεγχο των καρτέλ ναρκωτικών έχει πάρει πλέον διαστάσεις που θυμίζουν περισσότερο κινηματογραφική ταινία, παρά πραγματικότητα.

«Ήρωας» της ιστορίας είναι ο Rafael Caro Quintero, ο οποίος αναζητείται από το FBI για τη δολοφονία του πράκτορα Enrique Camarena το 1985. O Quintero είναι ο ηγέτης του καρτέλ της Γκουανταλαχάρα και πάλαι ποτέ σύμμαχος του «Ελ Τσάπο» και του καρτέλ της Σιναλόα.

O Rafael Quintero

Όμως, ο 68χρονος άνδρας έχει αρχίσει και μαζεύει κάτω από την σκέπη του μερικούς από τους πλέον διαβόητους δολοφόνους του υποκόσμου και των καρτέλ και σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει κυκλώσει δυο ονόματα στη λίστα θανάτου του: Τους Jesus Alfredo Guzman, Ivan Guzman και Ovidio Guzman. Δηλαδή τους γιους του «Ελ Τσάπο»!

Το καρτέλ του Jalicso βρίσκεται σε πόλεμο με εκείνο της Σιναλόα για τον έλεγχο των δυτικών περιφερειών και την μεταφορά των ναρκωτικών στις ΗΠΑ ενώ την ίδια ώρα το FBI, «βλέπει» αιματοκύλισμα ανάμεσα στα παλιά και τα νέα καρτέλ.

Να θυμίσουμε πως πριν από ένα χρόνο αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον γιο του «Ελ Τσάπο», Ovidio και αναγκάστηκαν να τον αφήσουν να φύγει για να σωθούν καθώς δέχονταν καταιγισμό πυρών!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Η τελευταία του ζαριά! Χαριστική βολή από την Ελλάδα