ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη: Η στιγμή που τρομοκράτης σκοτώνει ένα από τα θύματα

Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη: Η στιγμή που τρομοκράτης σκοτώνει ένα από τα θύματα
Twitter

Συγκλονιστικά είναι όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (02/11) στην Βιέννη - Οι εικόνες του αιματηρού επεισοδίου σοκάρουν - Δείτε τρομοκράτη να εκτελεί εν ψυχρώ περαστικό σε δρόμο της πόλης

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (02/11) στο κέντρο της Βιέννης και ενδέχεται να αποτελεί τρομοκρατικό χτύπημα, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF, έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πιθανώς επτά νεκροί, ενώ η επίθεση φέρεται να διαπράχθηκε από πολλούς δράστες.

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο φέρεται να απεικονίζει έναν εκ των τρομοκρατών, να σκοτώνει ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης.

Στη συνέχεια τρέχει για να προλάβει να σκοτώσει και άλλους, ενώ όταν βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει, επιστρέφει και πυροβολεί δυο ακόμα φορές τον πολίτη που δεν είχε κουνηθεί από το σημείο που είχε πέσει.

Το βίντεο σοκ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον επτά νεκρούς, ενώ ανοιχτό είναι το «σενάριο» οι δράστες της συντονισμένης - όπως όλα δείχνουν - επίθεσης, να κράτησαν ομήρους στο ιαπωνικό εστιατόριο Akakiko που βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονoϊός: Προς lockdown δύο ακόμα περιοχές της Ελλάδας – Τι θα γίνει με την Αττική