ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Άρχισε να χάνει τα μαλλιά του – Έκανε ένα λιοντάρι στο κεφάλι του! (video+photos)

Κορονοϊός: Άρχισε να χάνει τα μαλλιά του – Έκανε ένα λιοντάρι στο κεφάλι του! (video+photos)

Κορονοϊός: Ο 34χρονος τερματοφύλακας, Σεμπάστιαν Σόσα νόσησε από τον ιό κι άρχισε να χάνει τα μαλλιά του – Κατέληξε με ένα εντυπωσιακό λιοντάρι στο κεφάλι του.

Ο Ουρουγουανός παίκτης της Ιντεπεντιέντε αποκάλυψε ότι όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό τον περασμένο Ιούλιο άρχισε να χάνει απότομα τα μαλλιά του! Όταν τελικά ανάρρωσε πλήρως του είχαν μείνει μόνο λίγα μαλλιά κι έτσι πήρε την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι του και να κάνει ένα εντυπωσιακό τατουάζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Συγκεκριμένα, ένα πορτραίτο ενός λιονταριού κοσμεί το συγκεκριμένο σημείο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι η όλη διαδικασία κράτησε 6-7 ώρες, ενώ υποστήριξε ότι «αν αποκτήσω πάλι μαλλιά, θα καλύψω το τατουάζ και αν θέλω να το δείχνω, θα το ξυρίσω πάλι».

Μιλώντας στο TyC Sports, ο άλλοτε τερματοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Ιούλιο διαγνώστηκα με κορονοϊό και έτσι απότομα στα τέλη Αυγούστου άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Βασικά, έχανα τρίχες από όλο το κορμί μου και ήξερα πως ήταν λόγω του κορονοϊού. Ανέκαθεν μου άρεσαν τα λιοντάρια και γι' αυτό ήθελα να κάνω αυτό το τατουάζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Μου είπαν ότι μοιάζω με τον Hitman και μου αρέσει. Μου είχαν μείνει μόνο λίγα μαλλιά, οπότε αποφάσισα να τα ξυρίσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου - Ψεύτης και επικίνδυνος: «Η Ελλάδα παραβίασε την τουρκική υφαλοκρηπίδα»