ΚΟΣΜΟΣ

Ανασκόπηση 2020: Τα βίντεο που είδε όλος ο πλανήτης από άκρη σε άκρη

Ανασκόπηση 2020: Τα βίντεο που είδε όλος ο πλανήτης από άκρη σε άκρη

Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα καλύτερα video που είδαμε μέσα στο 2020!

Το 2020 μας αφήνει και όλοι ελπίζουμε το 2021 να μας φέρει όσα χάσαμε από τον προκάτοχό του!

Το Newsbomb.gr, όπως και κάθε χρόνο, συγκέντρωσε τα video που έκαναν αίσθηση σε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και θα μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας λόγω της πανδημίας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Να σημειώσουμε, πως λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς, το Youtube δεν προχώρησε στο καθιερωμένο rewind.

Πατήστε το... play και θυμηθείτε τα video που σάρωσαν!

To stand-up που σάρωσε!

Εν μέσω πανδημίας, στις 6 Ιουνίου του 2020, ο κωμικός Dave Chappelle έδωσε στο Ohio ένα show που έξι μήνες μετά θα ανακηρυσσόταν ως το video της χρονιάς!

Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο ο Dave Chappelle παρουσίασε έναν μονόλογο 30 λεπτών για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ.

Το video clip που σάρωσε!

Λογικά τους BTS θα τους έχετε ακούσει. Είναι το supergroup από τη Νότια Κορέα που σαρώνει οτιδήποτε βρεθεί στο πέρασμά του. Έτσι και το «Dynamite» από τις 21 Αυγούστου μέχρι σήμερα έχει κάνει το αστρονομικό νούμερο των 703 εκατομμυρίων views!

Ένα video για... σκίουρους!

Ένας από τους εκατομμύρια influencers του κόσμου είχε ένα ασυνήθιστο πρόβλημα: Οι σκίουροι έκλεβαν την τροφή από τα πουλιά του. Έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια «παγίδα». Και το video του Mark Rober μπήκε στη λίστα!

250.000 δολάρια για στοίχημα

Μικροί παίζατε «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»; Σίγουρα παίζατε. Τι συμβαίνει όμως όταν 32 youtubers μαζεύονται για να παίξουν με έπαθλο 250.000 δολάρια;

To video-game φαινόμενο!

Το Minecraft είναι το παιχνίδι φαινόμενο. Μικροί και μεγάλοι έχουν πάθει... μαζική υστερία και το video όπου αναμετρώνται δυο από τους διασημότερους παίχτες έγινε viral.

Τα ξεκαρδιστικά στερεότυπα της καραντίνας!

Θυμάστε την πρώτη καραντίνα την Άνοιξη; Τότε που ήμασταν όλοι απροετοίμαστοι και δεν ξέραμε τι συνέβαινε; Το κανάλι Perfect Dude δημιούργησε ένα απολαυστικό video με τα στερεότυπα της καραντίνας. Πραγματικό κειμήλιο...

Influencer μοιράζει λεφτά και δώρα

Όπως λέει και ο τίτλος, ο influencer David Dobrik βρήκε τον τρόπο να κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο: Άρχισε να μοιράζει δώρα!

Το video που σκαρφάλωσε στην κορυφή!

Δεν είναι φετινό, είναι από το 2016, ωστόσο μπαίνει στην ανασκόπηση μας επειδή είναι ο πρωταθλητής της χρονιάς. Το «Baby Shark» κατάφερε να γίνει το video με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Youtube!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.