ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ήπιε τόσo που... μπέρδεψε το κτήριο της Αντιτρομοκρατικής με ξενοδοχείο - Δείτε τι ακολούθησε

ΗΠΑ: Ήπιε τόσo που... μπέρδεψε το κτήριο της Αντιτρομοκρατικής με ξενοδοχείο - Δείτε τι ακολούθησε
Pixabay

Συνελήφθη μεθυσμένος να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον φράχτη του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας στη Βιρτζίνια - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ένας άνδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη καθώς συνελήφθη μεθυσμένος να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον φράχτη του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας στη Βιρτζίνια, αφού όπως είπε, το μπέρδεψε με... ξενοδοχείο καθώς έψαχνε μέρος για να κοιμηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη στις 14 Μαρτίου και σύμφωνα με το RT, ο 28χρονος Jatinder Singh, όταν η αστυνομία του ζήτησε να εξηγήσει για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί, ο δράστης απάντησε, «Έψαχνα να νοικίασω δωμάτιο. Δεν ήξερα ότι ήταν ομοσπονδιακό κτήριο. Είδα πολλά φώτα και νόμιζα πως ήταν ξενοδοχείο».

Παράλληλα η αστυνομία στην αναφορά της περιέγραψε την κατάσταση του Jatinder Singh, ως ιδιαίτερα «ασταθής» από πλευράς ισορροπίας, καθώς δυσκολευόταν να σταθεί όρθιος, ενώ και η ομιλία του ήταν επηρρεασμένη από την μεγάλη ποσότητα τεκίλας που είχε καταναλώσει εκείνο το βράδυ.

Κατά την σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε πάνω του το πορτοφόλι άλλου ατόμου, που όπως ισχυρίστηκε ανήκε σε συνάδελφο.

Τελικά ο Jatinder Singh, βρήκε κρεβάτι να κοιμηθεί, αλλά... στο κρατητήριο του Κέντρου Κράτησης της Αλεξάνδρεια.

Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός: Ανοίγει στις 14 Μαΐου χωρίς διακρίσεις για τους ανεμβολίαστους - Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ