ΚΟΣΜΟΣ

Xoνολουλού: Συναγερμός σε πεντάστερο ξενοδοχείο – Πυροβολισμοί από ένοπλο

Xoνολουλού: Συναγερμός σε πεντάστερο ξενοδοχείο – Πυροβολισμοί από ένοπλο

Συναγερμός σήμανε σε ξενοδοχείο στη Χονολουλού, όταν ένας οπλισμένος άντρας ταμπουρώθηκε μέσα σε δωμάτιο, αφού προηγήθηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος δεν κρατά ομήρους , ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την αστυνομία. Αγνωστα μέχρι στιγμής παραμένουν τα κίνητρά του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο KITV, ο άντρας που φέρει πυροβόλο όπλο, φέρεται να πυροβόλησε πέντε φορές από το μπαλκόνι δωματίου στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ η ασφάλεια του ξενοδοχείου ανταποκρίθηκε άμεσα.


Αστυνομικοί έσπευσαν στον χώρο, εκκένωσαν άμεσα τα διπλανά δωμάτια και απομάκρυναν όλους τους επισκέπτες που βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Kahala Hotel & Resort. Η διαμονή στο ξενοδοχείο των πέντε αστέρων που έχει 306 δωμάτια στοιχίζει 500 δολάρια τη βραδιά.


Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, μέλη της οικογένειάς του ενόπλου, που φέρεται να βρίσκονταν επίσης στο ξενοδοχείο, βρίσκονται σε άλλο, ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με το KITV, ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι στρατιωτικός και στο σημείο φέρεται να έχει κληθεί και ο διοικητής του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της - Δείτε πότε