ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κυματίζει στον Πύργο του Άιφελ η σημαία για το Παρίσι 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κυματίζει στον Πύργο του Άιφελ η σημαία για το Παρίσι 2024

Μια τεράστια σημαία του Παρισιού 2024 ξεδιπλώθηκε στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ σήμερα (8/6), καθώς η γαλλική πρωτεύουσα εντείνει τις προετοιμασίες της για την τελετή παράδοσης στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η επίσημη παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας θα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της τελετής λήξης των εφετινών Αγώνων, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 8 Αυγούστου.

Το τεστ που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/6) στον Πύργο του Άιφελ προσέφερε μια πρώιμη γεύση των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στην τελετή παράδοσης.

tour-eiffel.jpg
Twitter

«Λιγότερο από 50 ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης των Αγώνων του Τόκιο 2020, σκεφτόμαστε τους Ιάπωνες ομολόγους μας και ανυπομονούμε για την έναρξη των Αγώνων», δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παρίσι 2024, Τόνι Εστανγκέτ, προσθέτοντας: «Το Παρίσι 2024 ετοιμάζεται επίσης για το Τόκιο. Σήμερα ήταν απλώς μια δοκιμή, αλλά στέλνουμε μια πρόσκληση στο γαλλικό κοινό και σε ολόκληρο τον κόσμο να έρθουν μαζί μας στις 8 Αυγούστου για την πρώτη τελετή του Παρισιού 2024».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο άνδρας της Καρολάιν - Το σπαρακτικό του μήνυμα