ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία - Κορονοϊός: 48.161 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Βρετανία - Κορονοϊός: 48.161 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΟι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 48.161 νέα κρούσματα της Covid-19 και 25 θανάτους που επήλθαν μέσα σε διάστημα 28 ημερών μετά τη διάγνωση με κορονοϊό των ασθενών.

Οι δύο ημερήσιοι αριθμοί είναι ελαφρώς χαμηλότεροι σε σχέση με αυτούς της προηγούμενης ημέρας, όταν καταγράφηκαν 54.674 κρούσματα και 41 θάνατοι.

Σε καραντίνα ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρότρυνε τους Βρετανούς να είναι προσεκτικοί, καθώς από αύριο, γίνεται άρση των περιορισμών κατά της COVID-19 στην Αγγλία - Ήρθε σε επαφή με τον υπουργός Υγείας, Σατζίντ Τζαβίντ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρότρυνε σήμερα τους Βρετανούς να είναι προσεχτικοί λέγοντας ότι πρέπει να απομονώνονται όταν τους ζητείται, καθώς οι περιορισμοί για την COVID-19 αίρονται στην Αγγλία από αύριο, Δευτέρα.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί» είπε ο Τζόνσον σε ένα βίντεο από τη δική του περίοδο αυτό-απομόνωσης, που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Βαδίστε αύριο μπροστά στο επόμενο βήμα, με όλη την απαραίτητη προνοητικότητα και σεβαστείτε τους άλλους ανθρώπους, για τους κινδύνους που εξακολουθεί να έχει η ασθένεια και πιο πάνω από όλα, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, όταν σας ζητείται να λάβετε αυτή τη δεύτερη δόση…, παρακαλώ ελάτε μπροστά και κάντε το» είπε ο Τζόνσον παροτρύνοντας τους Βρετανούς να εμβολιαστούν».

Να σημειωθεί ότι ο Βρετανός Υπουργός Υγείας, παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, καθώς είναι πλήρως εμβολιασμένος. «Σήμερα το πρωί, βγήκα θετικός στην Covid. Περιμένω τα αναλυτικά αποτελέσματα του PCR τεστ. Ευτυχώς είχα εμβολιαστεί και τα συμπτώματά μου είναι ήπια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εμβολιαστεί κι εσείς, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη» έγραψε σε ένα σχετικό tweet.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Φολέγανδρο: Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο δράστης παρακολουθούσε τα μηνύματά της