ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο Πακιστάν από το βίντεο με τη σεξουαλική επίθεση εκατοντάδων ανδρών σε μια γυναίκα

Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στο Πακιστάν
Η αστυνομία του Πακιστάν ξεκίνησε έρευνα μετά το βίντεο που δείχνει εκατοντάδες άνδρες να επιτίθενται σεξουαλικά σε μια γυναίκα
Twitter

Η αστυνομία του Πακιστάν ξεκίνησε έρευνα μετά το βίντεο που δείχνει εκατοντάδες άνδρες να επιτίθενται σεξουαλικά σε μια γυναίκα

Φάκελο για εκατοντάδες αγνώστων στοιχείων άνδρες που φαίνονται σε βίντεο να συμμετέχουν σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας άνοιξε η αστυνομία στο Πακιστάν σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα. Το βίντεο το οποίο προκάλεσε την έρευνα αναρτήθηκε στο TikTok με τις εκτιμήσεις να μιλούν για περισσότερους από 400 άνδρες στην επίθεση κατά της γυναίκας.

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί σε πάρκο στην πόλη Λαχόρη του Πακιστάν. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις εκατοντάδων ανδρών, οι οποίοι την πετάνε ο ένας στον άλλο σαν κούκλα, σκίζοντας της τα ρούχα και βάζοντας τα χέρια τους όπου μπορούσαν.

«Το πλήθος με άρπαζε από όπου μπορούσε σκίζοντας μου τα ρούχα. Με πετούσαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βίαια» ανέφερε στην καταγγελία της στην αστυνομία η γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι ο όχλος της έκλεψε χρήματα, σκουλαρίκια και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών του Πακιστάν η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση βάσει των βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας αλλά των καταθέσεων αυτοπτών μαρτύρων. «Η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη και διεξάγεται ταχύτατα ενώ ενημερώνεται και ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο Φαουάντ Τσόντρι.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακτιβιστών, πολιτικών, της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά και απλών κατοίκων του Πακιστάν με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος, Μπιλαουάλ Μπούτο να μιλά για περιστατικό που «αποτελεί ντροπή για κάθε Πακιστανό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς οι Τούρκοι κυκλώνουν τα Βαλκάνια με τη συμφωνία των Πρεσπών - Βάζουν «πόδι» και στα Σκόπια