ΚΟΣΜΟΣ

Συγκίνηση για την πεζοναύτη που κρατούσε ένα μωρό στην αγκαλιά πριν σκοτωθεί στην έκρηξη της Καμπούλ

Συγκίνηση για την πεζοναύτη που κρατούσε ένα μωρό στην αγκαλιά πριν σκοτωθεί στην έκρηξη της Καμπούλ

Η Αμερικανίδα πεζοναύτης, όπως φαίνεται στην σχετική φωτογραφία, κρατά με τρυφερότητα ένα ξυπόλητο μωράκι και γράφει «Λατρεύω τη δουλειά μου»

Τον γύρο των social media κάνει η φωτογραφία με ένα μωρό στην αγκαλιά, της Αμερικανίδας πεζοναύτη, Νικόλ Τζι, η οποία έχασε την ζωή της κατά την βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Η Νικόλ Τζι, τα προηγούμενα 24ωρα από τον χαμό της στο μακελειό της Καμπούλ, που στοίχισε τη ζωή σε 13 συνολικά πεζοναύτες των αμερικανικών δυνάμεων, είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram κρατώντας στοργικά ένα από τα μωρά τα οποία φυγάδευσαν οι γονείς τους στο αεροδρόμιο, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η Αμερικανίδα στρατιωτικός κρατά με τρυφερότητα ένα ξυπόλητο μωράκι και γράφει «Λατρεύω τη δουλειά μου». Δυστυχώς λίγο αργότερα το νήμα της ζωής της 23χρονης κοπέλας κόπηκε από την αποτρόπαια επίθεση.

«Μέσα στο χάος της Καμπούλ, αυτά τα χέρια προσεκτικά κρατούν αγκαλιά ένα μωρό», σχολίασαν οι New York Times. «Η τελευταία ανάσα της Τζι κόπηκε κάνοντας αυτό που αγαπούσε -βοηθώντας ανθρώπους- στο αεροδρόμιο της Καμπούλ» ανέφερε μια φίλη της στο Facebook.

H ανάρτηση στο Instagram έχει γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα και ευχαριστίες για την προσφορά και τη θυσία της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Ίο: Τον σκότωσε με δύο μπουνιές έξω από φούρνο - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα - Συνελήφθη και ο Νιγηριανός (vid)

Απίστευτες σκηνές στη Χαλκίδα: Του έπεσε το σκάφος από το τρέιλερ του αμαξιού (pics)