ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιορτάζει την ανεξαρτητοποίηση από τον πατέρα της με ακατάλληλες φωτογραφίες (vid)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιορτάζει την ανεξαρτητοποίηση από τον πατέρα της με ακατάλληλες φωτογραφίες
Instagram: britneyspears

Το πρώτο βήμα για να σπάσει οριστικά τα δεσμά της κηδεμονίας του πατέρα της, που της έχουν επιβληθεί δικαστικά από το 2008, έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Στο άκουσμα της νομικής νίκης, η 40χρονη τραγουδίστρια ξεσάλωσε στο Instagram και το γλέντησε δεόντως με τον αγαπημένο της, τον 27χρονο Σαμ Ασγκάρι, σε νησί του Ειρηνικού όπου κάνουν διακοπές.

Πρώτα, ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες στις οποίες φοράει… emoji λουλουδιών τοποθετημένα αριστοτεχνικά επάνω της.

Σε άλλη ανάρτηση φαίνεται να πιλοτάρει αεροπλάνο και να πετάει στους επτά ουρανούς αποκαλύπτοντας πως ήταν παιδικό της όνειρο. Μία βόλτα του ζευγαριού με σκάφος σε πανέμορφες θάλασσες του Ειρηνικού όπως και πόζες ελευθερίας της Μπρίτνεϊ σε ειδυλλιακές παραλίες.

Και όλα αυτά την ώρα που προβάλλονται τουλάχιστον 3 ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ινδάλματος της ποπ. Στις 12 Νοεμβρίου το δικαστήριο θα εξετάσει αν υπάρχουν στοιχεία για διαφθορά του πατέρα της.

Προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας των 60 εκατ. δολαρίων διορίστηκε ο ορκωτός λογιστής Τζον Ζάμπελ. Ο Τζέιμι Σπίαρς διορίστηκε κηδεμόνας της κόρης του το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις