ΚΟΣΜΟΣ

Παντρεύτηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς: Το νυφικό και η «κλειστή» τελετή (pics+vid)

Bill Gates γάμος κόρη
AP

Η Τζένιφερ Γκέιτς, η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Μπιλ Γκέιτς και της πρώην συζύγου του, Μελίντα, παντρεύτηκε το Σάββατο (16/10) τον επί χρόνια σύντροφό της.

Η 25χρονη Τζένιφερ παντρεύτηκε τον 30χρονο Ναγιέλ Νάσαρ στην κομητεία Westchester της Νέας Υόρκης, στο ράντσο με άλογα που της αγόρασαν οι γονείς της το 2018. Σύμφωνα με την Daily Mail, η λίστα των καλεσμένων έφτανε τους 300.

Η Τζένιφερ διάλεξε νυφικό με την υπογραφή της Vera Wang, ενώ βγαίνοντας από το αρχοντικό, είχε μαζί της εννέα παράνυμφους. Μάλιστα, αφού ολοκληρώθηκε η γαμήλια τηλετή, η Τζένιφερ και ο πατέρας της, Μπιλ Γκέιτς, χόρεψαν το κομμάτι «Can You Feel The Love Tonight» του Elton John.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Τζένιφερ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον πλέον σύζυγό της στο Instagram, δείχνοντας το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι της. «Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μας μαθαίνοντας, μεγαλώνοντας, γελώντας και αγαπώντας. Ναι ένα εκατομμύριο φορές ναι» είχε γράψει στη λεζάντα.

Η Τζένιφερ Γκέιτς και ο Ναγιέλ Νάσαρ έχουν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Stanford, εκείνη με πτυχίο στην Βιολογία και εκείνος με πτυχίο στα Οικονομικά.

Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή», έγραψε. Ανυπομονώ να συνεχίσω να μεγαλώνω μαζί σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Σ 'αγαπώ περισσότερο από ότι μπορείς να φανταστείς και σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε μέρα να μου φαίνεται σαν ένα όνειρο. Εδώ για πάντα», είχε γράψει ο Νάσαρ στα social media για την αποφοίτηση της Τζένιφερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα... Καραΐσαλι της Τουρκίας - Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε - Ο ρόλος - έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι