ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε το παιδί του γιατί έκλαιγε

Σκότωσε το παιδί του γιατί έκλαιγε

Ένας άνδρας στην Φλόριντα των ΗΠΑ ομολόγησε ότι σκότωσε το νεογέννητο παιδί του, επειδή έκλαιγε και τον ενοχλούσε, την ώρα που έπαιζε ένα video game.


Ο «πατέρας» είχε στην αγκαλιά το τριών μηνών γιο του, Colton, για περίπου 30 λεπτά ενώ έπαιζε εοπί πέντε ώρες Xbox.Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου παιχνιδιού ο 20χρονος τσαντίστηκε τόσο πολύ με τον γιο του, επειδή έκλαιγε δυνατά που του πήρε τα δύο χέρια και τον χτύπησε δυνατά.

Εκείνη την στιγμή η νεαρή μητέρα άρπαξε το μωρό της από τον Hartley.

Εν συνεχεία αφού σταμάτησε για λίγο από το παιχνίδι βγήκε από το σπίτι και πήγε για δουλειά. Όταν επέστρεψε, άρχισε να παίζει πάλι έως τις 4 τα ξημερώματα.

Εκείνη την ώρα ο μικρός Colton ξύπνησε επειδή πεινούσε. Η σύζυγός του σηκώθηκε και τον έδωσε για λίγο στον Hartley να τον κρατήσει μέχρι να του φτιάξει το γάλα του.

Ο Hartley προκειμένου να αποφύγει τις κατηγορίες, ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε και ότι όταν ξύπνησε είδε την Amber να κρατάει το γιο της, ο οποίος αιμορραγούσε από το στόμα και τη μύτη.

Ωστόσο, ήταν ο ίδιος που είχε σκοτώσει το γιο τους με αποτέλεσμα ο μικρός Colton να ξεψυχήσει από τα τραύματα που είχε στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πατέρας που ομολόγησε την πράξη του κατηγορείται για ανθρωποκτονία ανηλίκου.