ΚΟΣΜΟΣ

Μπομπ Σάγκετ: Η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε την αιτία του θανάτου του

Μπομπ Σάγκετ: Η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε την αιτία του θανάτου του
Διευκρινίσεις για την αιτία θανάτου του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ έδωσε η οικογένειά του
AP

Διευκρινίσεις για την αιτία θανάτου του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ έδωσε η οικογένειά του

Απαντήσεις στο ερώτημα ποια ήταν η αιτία θανάτου του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στις 10 Ιανουαρίου έδωσε η οικογένειά του με δήλωσή της το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την οικογένεια του διάσημου ηθοποιού ο θάνατός του προκλήθηκε από χτύπημα στο κεφάλι. «Τώρα που έχουμε το τελικό συμπέρασμα της έρευνας των αρχών νιώσαμε ότι ήταν πρέπον να τα ανακοινώσουμε στους φίλους του. Οι αρχές κατέληξα ότι ο Μπομπ κατέληξε από τραύμα στο κεφάλι» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού.

«Οι ερευνητές κατέληξαν ότι ο Μπομπ χτύπησε κατά λάθος το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν έδωσε σημασίας στο χτύπημα και έπεσε για ύπνο. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για ναρκωτικά ή αλκοόλ» προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μπομπ Σάγκετ.

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα ΤΜΖ επικαλούμενη πηγές με ευθεία γνώση του πορίσματος για την αιτία θανάτου του Μπομπ Σάγκετ αναφέρει ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με «εγκεφαλική αιμορραγία» καθώς και ότι εντοπίστηκε μια «εμφανής μελανιά» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Μπομπ Σάγκετ είχε βρεθεί νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο με την αστυνομία να ανακοινώνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή παρουσία ναρκωτικών στον χώρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φλόριντα: Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ