ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια εμφάνιση με μπαστούνι λίγο πριν το μνημόσυνο του Φιλίππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια εμφάνιση με μπαστούνι λίγο πριν το μνημόσυνο του Φιλίππου
Με μπαστούνι εμφανίστηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό η βασίλισσα Ελισάβετ
Daily Mail

Με μπαστούνι εμφανίστηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό η βασίλισσα Ελισάβετ

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι προχώρησε η βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πάρκο του Ουίνδσορ λίγα 24ωρα πριν το ετήσιο μνημόσυνο για τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο που θα πραγματοποιηθεί στο αβαείο του Γουεστμίνστερ την προσεχή Τρίτη.

Στην εκδήλωσή αυτή, η οποία ήταν πρώτη με τόσους πολλούς παριστάμενους για την βασίλισσα, η Ελισάβετ εμφανίστηκε χαμογελαστή με την Daily Mail να υποστηρίζει ότι η 95χρονη γαλαζοαίματη «ελπίζει να δώσει το παρών» στην τελετή της Τρίτης.

Για την ώρα, πάντως, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, δεν έχει επιβεβαιώσει αν η βασίλισσα Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο του Φιλίππου το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC One από τις 12:30 μέχρι τις 14:15 το μεσημέρι της Τρίτης.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το σχέδιο των 6 σημείων για την μεταφορά της στο μνημόσυνο του Φιλίππου

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν ένα σχολαστικά ενορχηστρωμένο σχέδιο «στρατιωτικού τύπου» προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια και μακριά από τους παπαράτσι η βασίλισσα Ελισάβετ στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου. Σύμφωνα με την Daily Mail το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει πτήση με ελικόπτερο καθώς και την χρήση ειδικής οθόνης για να την προστατεύσει από τους φωτογράφους.

Εν όψει της επιμνημόσυνης δέησης που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, η 95χρονη μονάρχης αναμένεται να πετάξει 15 λεπτά με ελικόπτερο από το Κάστρο του Ουίνδσορ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στη συνέχεια, η αρχηγός του βρετανικού κράτους θα οδηγηθεί από το Παλάτι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ακολουθεί το σχεδιάγραμμα της Daily Mail με το σχέδιο των 6 σημείων:

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι «η βασίλισσα θέλει να περπατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι δημόσια».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φαντασμαγορικό πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Ποιοι θα εμφανιστούν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σπάνια εμφάνιση μετά τη νόσηση από κορονοϊό - Η βόλτα με την Jaguar