ΚΟΣΜΟΣ

Η Ριάνα στη Vogue σπάει κάθε ταμπού σε σχέση με την εγκυμοσύνη

Η Ριάνα στη Vogue σπάει κάθε ταμπού σε σχέση με την εγκυμοσύνη
Vogue/instagram

Για μόδα και εγκυμοσύνη μιλά η Ριάνα στο τεύχος Μαΐου της Vogue ποζάροντας στο φακό της Άνι Λίμποβιτς

Για το πρώτο της παιδί μιλάει στην στο τεύχος Μάϊου της αμερικάνικης Vogue η 34χρονη pop star Ριάνα. «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα μαγαζί για εγκύους», αποκάλυψε η Rihanna. «Λυπάμαι, αλλά διασκεδάζω πολύ όταν διαλέγω τα ρούχα μου και δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει», αναφέρει η Ριάνα.

Όμως, παραδέχεται ότι ο στυλίστας της «χάνει τον ύπνο του» θέλοντας να διατηρήσει την εμφάνισή της πριν την εγκυμοσύνη, «επειδή οι μετρήσεις μου μπορούν κυριολεκτικά να αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρη ότι θα ζητήσει αύξηση μετά από αυτό!» αστειεύεται.

Δείτε την gallery:

«Το πιο κοντινό πράγμα στα ρούχα εγκυμοσύνης που έχω φορέσει μέχρι τώρα», λέει η Rihanna, είναι ένα μαύρο φόρεμα στην επίδειξη του Dior Automn – Winter 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο μήνα.

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει στη Vogue ότι ελπίζει «να επαναπροσδιορίσει τι θεωρείται «αξιοπρεπές» για τις έγκυες γυναίκες όσον αφορά τα ρούχα».

«Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντρέπομαι γι’ αυτό. Αυτή τη φορά πρέπει να αισθάνομαι όμορφα. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;» λέει η Ριάνα.

Η Ριάνα αναφέρει ότι εκείνη και ο σύντροφός της A$AP Rocky δεν «σχεδίαζαν» απαραίτητα την εγκυμοσύνη.

«Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Απλώς περνούσαμε καλά», λέει στη Vogue . «Και λίγες μέρες μετά έκανα το τεστ. Δεν έχασα χρόνο. Τον κάλεσα μέσα και του το έδειξα. Μετά ήμουν στο ιατρείο το επόμενο πρωί και το ταξίδι μας ξεκίνησε».