ΚΟΣΜΟΣ

Noor Alfallah: Η 28χρονη κληρονόμος που έκλεψε την καρδιά του 81χρονου Al Pacino (photos)

Noor Alfallah: Η 28χρονη κληρονόμος που έκλεψε την καρδιά του 81χρονου Al Pacino (photos)
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά...
Instagram: nooralfallah

Ποια είναι η 28χρονη νέα σύντροφος του διάσημου ηθοποιού

Ο Jason Momoa έκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου ποζάρει με μεγάλη παρέα, ανάμεσά τους και ο διάσημος σταρ του Hollywood, Al Pacino. Δίπλα του όμως, βρισκόταν μία μελαχρινή καλλονή η οποία σύμφωνα με άρθρο του «Page Six», είναι η νέα σύντροφός του.

Η ανάρτηση του Jason MomoaInstagram: prideofgypsies

Ο λόγος για τη Noor Alfallah, που σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο προέρχεται από πλούσια οικογένεια και έχει καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Η 28χρονη φαίνεται πως έχει αδυναμία στους μεγαλύτερους άνδρες, καθώς παλιότερα έχει συνδεθεί ερωτικά με τον 78χρονο Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Nicolas Berggruen.

«Οι δυο τους ξεκίνησαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που εκείνος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Η Alfallah συναναστρέφεται με το τζετ σετ και προέρχεται από οικογένεια με χρήματα», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο «Page Six».

Η Noor είναι η πρώτη σύντροφος του Pacino μετά το χωρισμό του, το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Meital Dohan, η οποία, σήμερα 42 ετών.

Δείτε φωτογραφίες της 28χρονης καλλονής: