ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Ο πρώην Mr Universe πήδηξε από το παράθυρο και δίνει μάχη για τη ζωή του

O φον Μόνγκερ
O φον Μόνγκερ
Ιnstagram

Αυστραλία: Ο πρώην Mr. Universe Κάλουμ φον Μόγκερ παλεύει για τη ζωή του αφού πήδηξε από ένα παράθυρο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 31χρονος Αυστραλός ηθοποιός και bodybuilder έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες από ένα παράθυρο του δεύτερου ορόφου την περασμένη εβδομάδα.

Ο φον Μόγκερ είναι περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία του ως Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία Bigger του 2018. Σύμφωνα με το Generation Iron, τραυμάτισε σοβαρά τη σπονδυλική του στήλη με την πτώση στις 6 Μαΐου και υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση.

Ο συνεργάτης του bodybuilder και Youtuber Nick Trigilli είπε ότι ο τρεις φορές νικητής του διαγωνισμού Mr. Universe ήταν ακόμα στο νοσοκομείο σε τεχνητό κώμα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του συμβάντος. Ο φον Μόγκερ ο οποίος έχει 3,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, υπέστη σοβαρό τραυματισμό από το τζάμι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Trigilli, ο οποίος διευθύνει το κανάλι BodyBuilding & BS στο YouTube, δήλωσε σε βίντεό του: «Χτύπησε σε ένα τραχύ σημείο... Ελπίζω ότι θα μπορέσει να πάρει τη ζωή του πίσω».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός εκδιώχθηκε πρόσφατα από το σπίτι της οικογένειάς του στην Αυστραλία. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, είπε:

«Όλοι έχουν παρελθόν. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Το παραδέχομαι ότι έμπλεξα άσχημα πολλές φορές» Και συνέχισε: «Αλλά δεν με νοιάζει να μένω σε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω από τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

«Τα θετικά επιτεύγματά μου στη ζωή ξεπερνούν κατά πολύ τα λάθη που είχα στην πορεία. Το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι τη συγχώρεσή σας για να συνεχίσω να προχωράω στον σωστό δρόμο και πάλι».

Οι θαυμαστές έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης αφού έμαθαν για τον τραυματισμό του Μόγκερ. «Προσεύχομαι για σένα φίλε. Ήσουν η πρώτη μου έμπνευση για τη φυσική κατάσταση και ελπίζω να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες στιγμές» εγραψε κάποιος.