ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Το Twitter την «καίει» για το μαύρο φόρεμα που φοράει στα δύσκολα- «Επικοινωνιακό τρικ»

Η Άμπερ Χερντ
Η Άμπερ Χερντ
A.P

Χρήστες στα social media ξεσαλώνουν με το «φόρεμα κηδείας» που φέρεται να επιλέγει η Άμπερ Χερντ σε όλες τις σημαντικές στιγμές της νομικής περιπέτειας με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ

Το «μικρό μαύρο φόρεμά» της Άμπερ Χερντ κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου που παρακολούθησαν εμμονικά τη δικαστική διαμάχη της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ εντόπισαν μια περίεργη ομοιότητα στα ρούχα της ηθοποιού.

Η πρώην κυρία Ντεπ φέρεται να έχει φορέσει το ίδιο μαύρο «φόρεμα κηδείας» όπως το χαρακτηρίζουν την ημέρα που κατέθεσε περιοριστικό διάταγμα εναντίον του 58χρονου πρώην της το 2016, καθώς και το 2020 όταν παρευρέθηκε σε δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον του, αλλά και ξανά την Τετάρτη όταν κρίθηκε η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι ένορκοι έκριναν οτι πρέπει να καταβάλλει στον Ντεπ 10,3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ η ίδια η Χερντ έλαβε αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, η Χερντ φόρεσε για μία ακόμη φορά ένα ολόμαυρο σύνολο, που... φαινόταν τρομερά οικείο.

Τον Μάρτιο του 2021, η Χερντ δημοσίευσε στιγμιότυπα με το ίδιο φόρεμα, το 2016 εν μέσω του πολύκροτου διαζυγίου και ένα άλλο το 2020 φεύγοντας από ένα δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου «Ένα φόρεμα, τέσσερα χρόνια διαφορά. Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο πράγμα δύο φορές» έγραφε στο Instagram.

Όπως ήταν φυσικό, όταν οι χρήστες του Twitter εντόπισαν ξανά το περίφημο φόρεμα, και αναρωτήθηκαν για τις στιλιστικές επιλογές της Χερντ. «Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο φόρεμα τρεις φορές. Την ημέρα που του κατέστρεψες τη ζωή, τη μέρα που συμφώνησες να πεις ψέματα στο δικαστήριο, την ημέρα που έχασες», είπε ένας χρήστης του Twitter.

«Αυτό το πόνυ που του αρέσει να χειραγωγεί με σόου σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει την ετυμηγορία ως κόλπο δημοσίων σχέσεων όταν φόρεσε το «σεμντότυφο φόρεμά» της. για 3η φορά Όλα τα κόλπα δημοσίων σχέσεων στον κόσμο δεν μπορούν να φτιάξουν τη φήμη της τώρα. Όλοι έχουμε ακούσει τα ηχητικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν την πραγματική Άμπερ Χερντ», έγραψε άλλος.

«Δεν προσπαθεί να κερδίσει κάτι φορώντας το ίδιο άσχημο φόρεμα κηδείας; Κυρία μου απλώς κάψτε το», σχολίασε άλλος επικριτής της στο Twitter.

«Λατρεύω που η Άμπερ Χερντ φόρεσε το ίδιο μαύρο φόρεμα που φορούσε για το περιοριστικό διάταγμα, τη δίκη του Ηνωμένου Βασιλείου, και τώρα στις ΗΠΑ όπου έχασε πολύ. Είμαι βέβαιος ότι επιχειρούσε κάποιο είδος «ποιητικής δικαιοσύνης» που συνοψίζεται σε ένα φόρεμα. Αλλά έχασε και αυτό ήταν μεγάλο παράπτωμα», έγραψε άλλος στο Twitter.

Η Χερντ αναμένεται να ασκήσει έφεση για το ποσό που οφείλει στον πρώην σύζυγό της. «Κανείς δεν θα γράψει καμία επιταγή έως ότου επιλυθεί οριστικά η υπόθεση, είτε πρόκειται για έφεση είτε για προτάσεις για νέα δίκη, αλλά θα υπάρξουν περισσότερες δικαστικές διαμάχες προτού μάθουμε ποιος πληρώνει τι», δήλωσε πρώην δικαστής στην Καλιφόρνια.

Σχετικές ειδήσεις