ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Το «συγγνώμη» της Disneyland για τον υπάλληλο που κατέστρεψε πρόταση γάμου και έγινε viral

Παρίσι: Το «συγγνώμη» της Disneyland για τον υπάλληλο που κατέστρεψε πρόταση γάμου και έγινε viral

Θύελλα αντιδράσεων στα social media για έναν υπάλληλο της Disneyland στο Παρίσι, ο οποίος κατέστρεψε μία πρόταση γάμου

Η Disneyland του Παρισιού δέχεται σφοδρή κριτική, μετά την απόφαση ενός υπαλήλου να αρπάξει το δαχτυλίδι ζπό τα χέρια ενός θαμώνα, καταστρέφοντας έτσι μία ρομαντική πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην αγαπημένη του.

Ο άνδρας φέρεται να ζήτησε άδεια από έναν υπάλληλο του πάρκου πριν ανεβάσει μια πλατφόρμα μπροστά από το π διάσημο Κάστρο της Σταχτοπούτας. Καθώς έπεσε στα γόνατα, ένας υπάλληλος τρέχει και αρπάζει το κουτί του δαχτυλιδιού.

Τα προβλήματα δεν φαίνεται να παύουν για τον γίγαντα της ψυχαγωγίας Disney. Μετά την αφαίρεση του καθεστώτος της αυτοδιοίκησής της στη Φλόριντα, η εταιρεία δέχεται και πάλι πυρά για το βίντεο με τη επίμαχη σκηνή που έγινε viral.

Χρήστες των social media κάνουν σφοδρή κριτική για την καταστροφή της ιδιαίτερης στιγμής του ζευγαριού. Σύμφωνα με το «Newsweek», το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Reddit και τώρα έχει γίνει viral, έχουν παραλουθήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ανά τον πλανήτη.

Αφού πήρε το δαχτυλίδι, ο υπάλληλος οδήγησε το ζευγάρι κάτω από την εξέδρα, λέγοντας: «Ναι, αυτό είναι υπέροχο, αλλά εδώ θα είναι ακόμα καλύτερα». Μετά το σάλο, η Disneyland ζήτησε «συγγνώμη» από το ζευγάρι για τον τρόπο που «χειρίστηκε» ο υπάλληλος το περιστατικό.

«Λυπούμαστε για τον τρόπο αντιμετώπισης. Ζητήσαμε συγγνώμη από το εμπλεκόμενο ζευγάρι και προσφερθήκαμε να επανορθώσουμε», ανέφερε εκπρόσωπος της.

Αντιδρώντας στο βίντεο, ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Αυτός ο υπάλληλος της @Disney σταμάτησε μια πρόταση γάμου, αρπάζοντας το δαχτυλίδι από το χέρι του άνδρα και λέγοντάς στο ζευγάρι να αλλάξει θέση.

Αυτός ο άντρας είχε άδεια να κάνει την πρόταση σε αυτό το σημείο και αυτός κυριολεκτικά έτρεξε κατά τη διάρκεια της πρότασης και κατέστρεψε τη μαγική στιγμή. Απόλυτα τρελό».

«Θα τους διέλυα στη Disney επειδή μου χάλασε την πρότασή μου, μετά θα έκανα μήνυση στη Disney και θα πρότεινα να γίνει ο γάμος μας εκεί δωρεάν!» έγραψε άλλος στο Twitter. Το 2018, ένας άνδρας μήνυσε την εταιρεία επειδή διέκοψε την πρότασή του στο Disney World του Ορλάντο. Στη μήνυση κατηγορήθηκε και υπάλληλος για σωματική παρενόχληση.