ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα επίθεση από τον πατέρα της για «ψέματα» στο Instagram - Οργή των δικηγόρων της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα επίθεση από τον πατέρα της για «ψέματα» στο Instagram - Οργή των δικηγόρων της
Νέο κεφάλαιο στην μάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πατέρα της
AP PHOTO

Νέο κεφάλαιο στην μάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πατέρα της

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον πατέρα της καθώς σύμφωνα με την New York Post o 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς υπέβαλε μήνυση κατά της κόρης του για τις επιθέσεις που, όπως ισχυρίζεται, γίνονται σε βάρος του μέσω αναρτήσεών της στο Instagram αλλά και μέσω όσων αναφέρονται στο υπό έκδοση βιβλίο της.

Στα δικαστικά έγγραφα που υπέβαλε ο δικηγόρος του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις 16 Ιουνίου αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «συνεχίζει να κάνει δημόσιες αναρτήσεις στα social media με εμπρηστικούς ισχυρισμούς για πραγματικά γεγονότα» και γι’ αυτό θα πρέπει να κληθεί από τη δικαιοσύνη.

Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία εγκαλεί την κόρη του, ο Τζέιμι Σπίαρς αναφέρεται στους ισχυρισμούς ότι της στέρησε φάρμακα, ότι την υποχρέωσε να καταφύγει σε ψυχολόγο και ότι υποχρεώθηκε να δώσει οχτώ φιαλίδια αίματος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία.

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να ντροπιάζει τον εαυτό του ειδικά με την πιο πρόσφατη ανόητη και ανούσια έγκλησή του η οποία είναι γεμάτη λάθη και εσφαλμένους ισχυρισμούς όπως γνωρίζει και ο ίδιος» ήταν η πρώτη απάντηση του δικηγόρου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Εκτός από το να προσπαθεί να κάνει bullying σε βάρος της κόρης του, τώρα προσπαθεί να την εκφοβίσει κάνοντας κατάχρηση των νομικών διαδικασιών. Οποιοσδήποτε άλλος θα ένιωθε ντροπή με αυτές τις τακτικές αλλά τόσο εκείνος όσο και οι εκπρόσωποί του είναι ξεδιάντροποι» προσθέτει ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται στη σκιά της είδησης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram μια εβδομάδα με τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Από την τελετή, μάλιστα, απόντες ήταν τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη νίκη της τραγουδίστριας για την κηδεμονία στη δίκη που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Σχετικές ειδήσεις