ΚΟΣΜΟΣ

Η Mπρίτνει Σπίαρς διέγραψε το λογαριασμό της στο Instagram λίγες μέρες μετά τον γάμο της

Η Μπρίτνει και ο νέος της σύζυγος
Η Μπρίτνει και ο νέος της σύζυγος

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εγκατέλειψε τα social media λίγες ημέρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι 

Ο λογαριασμός της ποπ σταρ στο Instagram δεν υπήρχε πουθενά το πρωί της Πέμπτης. Αν και 40χρονη Σπίαρς έχει κάνει σύντομα διαλείμματα από την πλατφόρμα των social media στο παρελθόν, αυτή η τελευταία...διακοπή έρχεται εν μέσω της νέας της γαμήλιας ευτυχίας και του ατυχούς οικογενειακού δράματος που ακολούθησε τον παραμυθένιο γάμο της.

Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι, 28 ετών, είπαν το «ναι» σε μια λαμπερή τελετή στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια την περασμένη Πέμπτη. Παρά τις προσπάθειες του πρώην συζύγου της Τζέισον Αλεξάντερ να σταματήσει το γάμο και την «κρίση πανικού» της νύφης πριν από την τελετή, η ποπ σταρ έκανε λόγο για ένα «όνειρο» που έγινε πραγματικότητα.

Παλαιότερες αναρτήσεις του ζεύγους

Η οικογένεια της τραγουδίστριας, από τον πατέρα της Τζέιμι και τη μητέρα της Λιν μέχρι την αδερφή της Τζέιμι Λιν, δεν έλαβε προσκλήσεις για το ευτυχές γεγονός. Η Σπίαρς είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να τους μηνύσει επειδή επέτρεψαν να συνεχίζεται η καταχρηστική της κηδεμονία για σχεδόν 14 χρόνια.

Αν και πολλά μέσα ανέφεραν ότι ο αδερφός της, Μπράιαν έλαβε πρόσκληση - και μια πηγή κοντά στον ίδιο είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει λόγω άλλης οικογενειακής δέσμευσης - η Μπρίτνεϊ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ήθελε δίπλα της. «Δεν ήσουν ποτέ καλεσμένος στον γάμο μου», έγραψε σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε έκτοτε στο Instagram την Τρίτη, προσθέτοντας: «Αντε γαμ@ Μπράιαν».

Πριν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της, η σταρ τσακωνόταν επίσης στην εφαρμογή με τη μαμά της. Την περασμένη Παρασκευή, η 67χρονη Λιν, έδειξε φωτογραφίες από τον γάμο της μεγαλύτερης κόρης της, γράφοντας: «Φαίνεσαι λαμπερή και τόσο χαρούμενη! Ο γάμος σας είναι ο γάμος των ονείρων! Και το να τον κάνετε στο σπίτι σας το κάνει τόσο συναισθηματικό και ξεχωριστό! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα! Σε αγαπώ!»

Αλλά ο τόνος της άλλαξε αυτή την εβδομάδα αφού η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε ξανά ένα βίντεο την Τετάρτη στο οποίο ακουγόταν μία φωνή που έλεγε: «Και μην ξεχνάς ποτέ πώς σου έδωσαν απόσταση όταν χρειαζόσουν αγάπη».

"Απλά λέω!!!!" Ο τραγουδιστής του «Baby One More Time» έγραψε τη λεζάντα του κλιπ. Σε ένα σχόλιο που διαγράφηκε έκτοτε, η μητέρα της απάντησε: «Πρέπει να μου κάνεις πλάκα!! ?