ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Έχασα 9 παιδιά μετά απο αποβολές

Η Σάρον Στόουν
Η Σάρον Στόουν
ΑΡ

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε στο περιοδικό People, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση ότι «έχασε 9 παιδιά» μετά απο αποβολές

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Σάρον Στόουν, σχολιάζοντας δημόσια μια σχετική ανάρτηση στο περιοδικό People. Η διάσημη ηθοποιός είπε οτι έχασε 9 παιδιά, μετά απο αποβολές που είχε στη διάρκεια της ζωής της, μία διαδικασία επώδυνη αλλά μοναχική για τις γυναίκες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του PEOPLE στο Instagram που περιείχε μια αποκλειστική συνέντευξη με τη χορεύτρια Πέτρα Μουργκατρόιντ, η οποία πρόσφατα μίλησε για την αποβολή που είχε, ενώ ο σύζυγός της, Mακς Σμερκόβσκι, βρισκόταν στην Ουκρανία.

«Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή» αποκάλυψε η Στόουν η οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους μετά από υιοθεσίας:τους Κουιν Κέλι, Λερντ Βον και Ρόαν Τζόζεφ.

«Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας» γράφει.

Και συνεχίζει «Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε. Η γυναικεία υγεία και ευεξία που έχει αφεθεί στην φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας, έγινε στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και βίαια καταπιεστική στην προσπάθεια»

Στην αποκλειστική συνέντευξή της στο PEOPLE, η 35χρονη Mούργκατρόιντ μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη απώλεια της εγκυμοσύνης της. Θυμήθηκε ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ώρες αφότου ο 5χρονος γιος της Σάι την είδε να μπαίνει σε ασθενοφόρο. Κάλεσε σε βοήθεια αφού βρέθηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του, εντελώς ανίκανη να κινηθεί, έχοντας βρεθεί θετική στον κορονοϊό μέρες πριν.

«Δεν είχα δύναμη. Δεν μπορούσα να ανοίξω ένα πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο για να ταΐσω τον Σαι, για να του κάνω τοστ», είπε η επαγγελματίας χορεύτρια από τη Νέα Ζηλανδία.

Η Σάρον Στόουν στις ΚάννεςΑ.Ρ

«Έγινε τόσο άσχημο που η αναπνοή μου είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Ήταν πραγματικά δραματικό» Στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στην Ουκρανία, και τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση, καθώς ο γιατρός έμπαινε στο δωμάτιό της» «Νόμιζα ότι θα αποκάλυπτε κάποια πολύ άσχημα νέα. Σκέφτηκα, "Τι συμβαίνει;" θυμάται εκείνη τη νύχτα τον Οκτώβριο του 2021. «Είπε, «Ήξερες ότι ήσουν έγκυος;»

Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, ο 42 χρονος σύζυζγός της άρχισε να γιορτάζει. «Άκουσε τον γιατρό να λέει, «είσαι έγκυος», θυμήθηκε. Αλλά μέσα από τον ενθουσιασμό του, άκουσε λάθος την είδηση: η σύζυγός του είχε ήδη χάσει το μωρό. Εκείνη «δεν είχε ιδέα» οτι ήταν έγκυος, γεγονός που τη βοήθησε στη διαδικασία επούλωσης.