Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία

Ο Μπόρις Τζόνσον σκόπευε να εκμεταλλευτεί τις ανέσεις που προσφέρει η θέση του πρωθυπουργού μέχρι να οριστεί νέος ηγέτης
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία
Άλλαξε τα πλάνα του μετά την κατακραυγή
AP Photo
1'

Ο Μπόρις Τζόνσον μπορεί να παραιτήθηκε από πρωθυπουργός αλλά δεν φεύγει από τη θέση του μέχρι να οριστεί νέος ηγέτης. Έτσι σκόπευε να εκμεταλλευτεί τις ανέσεις που προσφέρει η θέση του πρωθυπουργού, όμως άλλαξε τα πλάνα του τελευταία στιγμή, ύστερα από την γενική κατακραυγή.

Συγκεκριμένα, μαζί με την σύζυγό του Κάρι Τζόνσον, σχεδίαζαν την γαμήλια δεξίωση για τον γάμο τους στο τέλος του μήνα στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς, μια έπαυλη του 16ου αιώνα με εσωτερική πισίνα στα βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την επίθεση των Εργατικών, ότι «δεν μπορεί να κάνει την ζωή του με τα χρήματα των φορολογούμενων», άλλαξε την απόφαση του κι ας είχε μοιράσει ήδη τις σχετικές προκλήσεις.

Η εφημερίδα Daily Mirror έγραψε στο πρωτοσέλιδό της «Γαντζώνεται, για ένα τελευταίο πάρτι», με μια φωτογραφία του ζεύγους από τον γάμο του, τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα πάντως με πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ, οι Τζόνσον αναζητούν νέο χώρο για να δεξιωθούν τους καλεσμένους τους.

Σημειώνεται, ότι ο 58χρονος Μπόρις και η 34χρονη Κάρι παντρεύτηκαν πέρσι στον Καθεδρικό Ναό του Γουεστμίνστερ, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γουίλφρεντ, 2 ετών και τη Ρόμι, 7 μηνών. Για τον Τζόνσον, που έχει αποκτήσει τουλάχιστον άλλα πέντε παιδιά, αυτός είναι ο τρίτος γάμος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή