GOSSIP

Μπραντ Πιτ: Επένδυση 40 εκατ. δολαρίων – Αγόρασε το σπίτι διάσημου συγγραφέα που χτίστηκε το 1918

Μπραντ Πιτ: Επένδυση 40 εκατ. δολαρίων – Αγόρασε το σπίτι διάσημου συγγραφέα που χτίστηκε το 1918

Ένα σπίτι μεγάλης ιστορικής αξίας αγόρασε ο Μπραντ Πιτ - Η έπαυλη του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα, Ντάνιελ Λιούις Τζέιμς βρίσκεται στην περιοχή Carmel, της Καλιφόρνια, στη χερσόνησο του Monterey, η οποία είναι γνωστή για τις φσικές της ομορφιές 

Την εμβληματική έπαυλη του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα, Ντάνιελ Λιούις Τζέιμς, αγόρασε ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Πιτ ξόδεψε 40 εκατομμύρια δολάρια για το ιστορικό σπίτι γνωστό ως «Seaward» που έχει θέα στην εκπληκτική κεντρική ακτή της Καλιφόρνια.

Το συγκεκριμένο σπίτι που είναι χτισμένο στο... καταφύγιο των διασημοτήτων Carmel στην πολιτεία της Καλιφόρνια, πιστεύεται ότι είναι το ακριβότερο ακίνητο που πουλήθηκε ποτέ στην περιοχή.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η ιστορική έπαυλη σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα του 20ου αιώνα Charles Sumner Greene. Ο Greene σχεδίασε το ακίνητο σε ένα κομμάτι γης που ανήκε στον συγγραφέα Ντάνιελ Λιούις Τζέιμς, ο οποίος έγραψε το «Famous All Over Town».

Τα τελευταία χρόνια το σπίτι είχε περάσει στην ιδιοκτησία της «Searock» (από το 1999), μια εταιρεία που συνδέεται με τον εκλιπόντα Αμερικανό επιχειρηματία Joe Ritchie από το Σικάγο και τη σύζυγό του, Sharon Ritchie.

Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας του

Ο Μπραντ Πιτ ανέφερε πριν λίγες εβδομάδες λεπτομέρειες για τον αγώνα του με μια σπάνια πάθηση «τύφλωσης προσώπου» - παραδεχόμενος ότι «κανείς δεν τον πιστεύει» όταν μιλά γι' αυτό. Ο 58χρονος ηθοποιός, αποκάλυψε ότι πάσχει από «προσωπαγνωσία», η οποία σχετίζεται με την αδυναμία αναγνώρισης προσώπων που συνήθως επηρεάζει το άτομο για το μεγαλύτερο μέρος ή όλη τη ζωή του.

Πολλοί άνθρωποι με την πάθηση αυτή δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν μέλη της οικογένειάς τους, τους συντρόφους ή τους φίλους και το αντιμετωπίζουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους για να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους, όπως να θυμούνται τον τρόπο που περπατούν ή το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους.

Αν και ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση, ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από αυτό εδώ και χρόνια και μάλιστα, φοβάται πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον του θα θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι με μισούν επειδή πιστεύουν ότι τους σέβομαι», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη στο Esquire o Μπραντ Πιτ.

Αναφερόμενος στον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε: «Νομίζω ότι οι καρδιές όλων μας είναι ραγισμένες. Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου, μεγάλωσα μόνος ως παιδί, είμαι μόνος ακόμα τώρα και πραγματικά, μέχρι πρόσφατα δεν είχα αγκαλιάσει περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά μου».

Με πληροφορίες από: Daily Mail