ΚΟΣΜΟΣ

Θλίψη για την Αν Χεκ: Οι «δαίμονές» της, το σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό και η χρήση ναρκωτικών

H Έλεν Χεκ
H Έλεν Χεκ
ΑΡ

Η Aν Χεκ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμό στα ναρκωτικά λόγω του δύσκολου παρελθόντος της

Μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο στο οποίο «πρωταγωνίστησε», η ηθοποιός Αν Χεκ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, καθώς αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή

Η ιστορία της έχει πολλούς τραγικές πτυχές, γράφει η ισπανική εφημερίδα La Marca. Από πολύ νωρίς, αντιμετώπιζε ένα σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό που την οδήγησε να αποκαλύψει τους αγώνες της με την ψυχική υγεία δημοσίως. Η Χεκ έχει βιώσει την απώλεια των τριών από τα τέσσερα αδέρφια της. Η αδερφή της Σίνθια πέθανε κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας λόγω προβλήματος που είχε στην καρδιά.

Έχασε επίσης την αδελφή Σούζαν από καρκίνο στον εγκέφαλο. Αλλά η απώλεια του αδελφού της ήταν ίσως αυτή που την χτύπησε περισσότερο. Ο Νέιθαν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγες στιγμές πριν την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, αλλά η ίδια η Άνθεωρεί ότι ο αδερφός της αυτοκτόνησε στην πραγματικότητα και ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος. Έκανε αυτές τις αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά της το 2001, «Call me Crazy».

Το σκοτεινό παρελθόν με τον πατέρα της

Μια άλλη σημαντική πτυχή των αγώνων ψυχικής υγείας της είναι η φρικτή σχέση που είχε με τον πατέρα της. Στα απομνημονεύματά της, γράφει ότι προσβλήθηκε από έρπητα των γεννητικών οργάνων όταν ήταν ακόμη βρέφος λόγω επανειλημμένης σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της. Τόσο η μητέρα όσο και η εναπομείνασα αδερφή της, η Άμπιγκέιλ έχουν επανειλημμένα αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η Aν Χεκ ήταν εντελώς αποξενωμένη από την οικογένειά της και βασίζεται μόνο στους στενούς της φίλους. Η ηθοποιός έγραψε επίσης ότι η μητέρα της γνώριζε πάντα για αυτήν την κακοποίηση από τον πατέρα της και αποφάσισε να παραμείνει σιωπηλή γι 'αυτό. Λόγω αυτών των σκοτεινών λεπτομερειών της οικογενειακής της ιστορίας, η Aν Χεκ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα από τότε που ήταν μικρή.

Το ιστορικό με τη χρήση ναρκωτικών

Από όλα τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει η ηθοποιός λόγω της χρήσης ναρκωτικών, ξεχωρίζει ένα περιστατικό από το 2000. Αμέσως μετά το χωρισμό της με την κωμική ηθοποιό Έλεν Ντιτζένερις, μπήκε σε ένα "τούνελ" που κράτησε μέρες. Τότε, το People ανέφερε ότι η Χεκ άφησε το SUV της σε έναν σκονισμένο δρόμο στην έρημο κοντά στο Φρέσνο της Καλιφόρνια.

Περπάτησε μέχρι που βρήκε το σπίτι μιας τυχαίας γυναίκας που ονομαζόταν Araceli Campiz. Αφού την κάλεσαν μέσα, ζήτησε να κάνει ντους καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία, η Χεκ είπε στον σερίφη ότι ήταν ο Θεός και ότι επρόκειτο να πάει τους πάντες στον παράδεισο με το διαστημόπλοιο. Χρόνια μετά το περιστατικό, παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια έκστασης.