ΚΟΣΜΟΣ

Ο «πόλεμος» της φωτογραφίας: Σάσσεξ εναντίων Μπάκιγχαμ – Χάρι και Μέγκαν απαντούν με νέα πορτρέτα

Ο «πόλεμος» της φωτογραφίας: Σάσσεξ εναντίων Μπάκιγχαμ – Χάρι και Μέγκαν απαντούν με νέα πορτρέτα

Μετά την αποχώρησή τους από τη Βρετανία, οι Σάσσεξ βγήκαν στην αντεπίθεση - Μετά τη φωτογραφία του Καρόλου στην οποία απουσιάζει ο Χάρι και η Μέγκαν, οι Σάσσεξ αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια δική τους δείχνοντας ότι προχωρούν μόνοι στον δρόμο που αποφάσισαν να χαράξουν 

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση μιας επίσημης φωτογραφίας της βασιλικής οικογένειας με τον Κάρολο, τη Καμίλα και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, από την οποία απουσιάζουν οι Σάσσεξ, ο Χάρι και η Μεγκαν βγήκαν στην αντεπίθεση, δημοσιεύοντας τα δικά τους πορτρέτα.

Στις φωτογραφίες τους πoυ κυκλοφόρησαν στα social media, το ζευγάρι παρουσιάζεται να παρακολουθεί τη σύνοδο κορυφής One Young World στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα.

Η πρώτη εικόνα δείχνει τη Μέγκαν και τον Χάρι να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου ενώ ο δούκας βρίσκεται ένα βήμα πίσω της, χαμογελώντας.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η στάση θυμίζει τη φωτογράφιση του ζευγαριού το 2021 στο περιοδικό Time, στην οποία η Μέγκαν στεκόταν στο κέντρο και ο Χάρι στάθηκε ξανά πίσω της με το ένα του χεριού του ακουμπισμένο στον ώμο της.

Στη δεύτερη εικόνα, που τραβήχτηκε λίγο πριν από την τελετή έναρξης της συνόδου κορυφής, το ζευγάρι στέκεται προφίλ ο ένας δίπλα στο άλλο, πιασμένοι επίσης χέρι-χέρι κοιτάζοντας το κοινό.

Οι φωτογραφίες των Σάσσεξ τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο των διασημοτήτων Μίσαν Χάριμαν, διευθυντή του Southbank Center και φίλο του ζευγαριού που έχει τραβήξει φωτογραφίες διασημοτήτων όπως η Rihanna, ο Stormzy, ο Tom Cruise και ο Giorgio Armani.

Οι νέες αυτές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο χθες το βράδυ – λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του επίσημου πορτρέτου των αποκαλούμενων «New Fab Four»: τον Βασιλιά Κάρολο, τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η φράση «Fab Four» χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά για να περιγράψει στους Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν όταν εμφανίστηκαν όλοι μαζί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ πριν την κηδεία της βασίλισσα Ελισάβετ.

Μετά την αποχώρηση των Σάσεξ από τη Βρετανία και τη κηδεία της Βασίλισσας τον περασμένο μήνα, η φωτογραφία που δημοσίευσε το Παλάτι ξεκαθάρισε ότι ο Κάρολος, ο Ουίλιαμ και οι γυναίκες τους θα είναι ο νέος πυρήνας της βασιλικής οικογένειας.