ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: «Με αντιμετώπιζαν σαν...γλάστρα» στο πλατό εκπομπής

H Mέγκαν Μαρκλ
H Mέγκαν Μαρκλ
Α.Ρ

Η Μέγκαν Μαρκλ λέει ότι την αντιμετώπισαν «σαν γλάστρα», αλλά θέλει η κόρη της να «έχει υψηλότερες φιλοδοξίες»

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν κάποτε το κορίτσι που άνοιγε τη βαλίτσα στην τηλεοπτική εκπομπή «Deal or No Deal» και αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε επειδή ένιωθε «αντικείμενο» και «γλάστρα», στο τελευταίο της podcast στο Spotify που κυκλοφόρησε σήμερα με την Πάρις Χίλτον.

Η δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι ήταν ευγνώμων για τη δουλειά καθώς προσπάθησε να σταματήσει την ηθοποιία και να «πληρώσει τους λογαριασμούς» - «αλλά όχι όπως με έκανε να νιώσω, κάτι που δεν ήταν έξυπνο». Μιλώντας στο νέο της podcast Archetypes με την Πάρις Χίλτον, η Μέγκαν είπε ότι θέλει η κόρη της Λίλιμπετ να εκτιμάται για το μυαλό της. Είπε: «Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να θέτει τον πήχυ λίγο ψηλότερα. Ναι, θέλω η Λίλι μου να θέλει να είναι μορφωμένη και να θέλει να είναι έξυπνη και να υπερηφανεύεται για αυτά τα πράγματα».

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η οποία εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα το 2006, αποκάλυψε ότι εκείνη και οι άλλες γυναίκες στο σόου αναγκάστηκαν να «παραταχθούν» για διάφορες διαδικασίες ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου του «γεμίσματος στο σουτιέν».

Η Mέγκαν εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν του Deal or No Deal του δικτύου NBC πριν από 16 χρόνια. Πρώτα στάθηκε δίπλα στη βαλίτσα νούμερο 11 για δύο επεισόδια, στη συνέχεια «μετακόμισε» στον αριθμό 24. Έφυγε από την εκπομπή στα μέσα της σεζόν.

«Κατέληξα να εγκαταλείψω την εκπομπή. Ήμουν πολύ περισσότερο από το αντικείμενο που φαινόμουν επί σκηνής. Δεν μου άρεσε να νιώθω αναγκασμένη να είμαι μόνο εμφάνιση. Και λίγη ουσία. Και έτσι ένιωθα για μένα εκείνη τη στιγμή που περιορίστηκε σε αυτό το συγκεκριμένο αρχέτυπο τη λέξη...bimbo» είπε προσθέτοντας: «Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να περιορίσει μια όμορφη γυναίκα και να ειπωθεί ότι είναι όμορφη, αλλά ίσως είναι πρόστυχη ή ίσως είναι ανόητη ή ηλίθια»

Η Μέγκαν εμφανίστηκε στο σόου πριν εμφανιστει στο επιτυχημένο σόου Suits και γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι. «Ήμουν περικυκλωμένη από έξυπνες γυναίκες σε εκείνη τη σκηνή μαζί μου, αλλά δεν μασταν εκεί γι'αυτό και κατέληγα να φύγω με έναν κόμπο στο στομάχι μου. Όπως είπα, ήμουν ευγνώμων για τη δουλειά, αλλά όχι για το πώς με έκανε να νιώσω κάτι που δεν ήταν έξυπνο».