ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Τέξας: Έδενε τα παιδιά και τα έβαζε να πιουν χλωρίνη

Φρίκη στο Τέξας: Έδενε τα παιδιά και τα έβαζε να πιουν χλωρίνη
Φωτογραφία των παιδιών από το δίκτυο KHOU
Youtube

Οι λεπτομέρειες από τα χρόνια βασανιστήριά τους προκαλούν ανατριχίλα.

Φρίκη έχει προκαλέσει μια υπόθεση στο Τέξας, η οποία αποκαλύφθηκε όταν δύο παιδιά δραπέτευσαν από το σπίτι τους για να ζητήσουν βοήθεια. Τα δίδυμα 16 ετών αποκάλυψαν ότι η «μητέρα» τους τα ανάγκαζε να πίνουν χλωρίνη, την οποία έριχνε και στα γεννητικά τους όργανα, τα χτυπούσε με μεταλλικές ράβδους και τα τάιζε σάντουιτς με μουστάρδα μία φορά την εβδομάδα.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε την Τρίτη (18/10), ενώ οι αρχές κατάφεραν να σώσουν τα 7 παιδιά της οικογένειας από την κακοποιητική μητέρα τους. Οι λεπτομέρειες από τα χρόνια βασανιστήριά τους προκαλούν ανατριχίλα.

Η μητέρα, Zaikiya Duncan, 40, και ο φίλος της Jova Terrell, 27, έφυγαν από το σπίτι όταν έμαθαν ότι τα δίδυμα είχαν δραπετεύσει και συνελήφθησαν αργότερα την ίδια ημέρα στο Baton Rouge, τέσσερις ώρες μακριά οδικώς, στη γειτονική Λουιζιάνα.

Από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες φαίνονταν τα παιδιά γυμνά και δεμένα με χειροπέδες, είχαν βαθιά κοψίματα, μώλωπες και ουλές στους καρπούς και τους αστραγάλους τους, όπως και σε άλλα μέρη του σώματός τους.

Το αγόρι είπε ότι βρήκε το κλειδί για τις χειροπέδες στο πορτοφόλι της μητέρας του και το έκρυψε στο στόμα του και τα ξημερώματα λύθηκε και δραπέτευσε μαζί με την αδερφή του. Φορούσε μόνο παντελόνι και η κοπέλα φορούσε μια λεπτή μπλούζα και παντελόνι. Και οι δύο ήταν ξυπόλητοι. Χτύπησαν πολλές πόρτες μέχρι που ένας γείτονας τους άνοιξε.

Τα άλλα πέντε παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών, μεταφέρθηκαν σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας. Ο πατέρας των παιδιών, ο Νίκολας Μενίνα, φωτογράφος και διευθυντής μέσων ενημέρωσης μιας Βαπτιστικής Ευαγγελικής μεγαλοεκκλησίας, που ζει στο Baton Rouge με τη σύζυγό του, είπε στην DailyMail ότι δεν ήθελε να σχολιάσει.

Το 16χρονο αγόρι είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του τού έδωσε κάποτε 24 δισκία Benadryl, που συνήθως χρησιμοποιούνται για αλλεργίες και κρυολογήματα, για να τον κάνει να κοιμηθεί. Αναγκάστηκε να πάρει ένα ολόκληρο πακέτο και τα χάπια του προκάλεσαν κρίση. Η δίδυμη αδερφή του έλαβε επίσης επικίνδυνες δόσεις του φαρμάκου.

Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους έριχνε χλωρίνη στον λαιμό και στα γεννητικά τους όργανα μέχρι να τους κάψει το δέρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς οτι το παιδί αυτοκτόνησε!

Βρετανία: «Θα του κόψω τον λαιμό» έλεγε ο πατέρας για τον 6χρονο γιο του που βασάνισε μέχρι θανάτου

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Χρήστης ουσιών ο Πολωνός - Τα φρικτά βασανιστήρια στον 7χρονο