ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Το απρόοπτο που «χάλασε» το πάρτι γενεθλίων της

Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της
Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τελικά τα 42α γενέθλιά της σε ένα...φαστ φουντ στο Λος Άντζελες, όταν η πτήση για Λας Βέγκας έληξε άδοξα

Αντί να δειπνήσουν στο Carbone του Λας Βέγκας και να πάνε σε μια συναυλία του Usher, η Κιμ Καρντάσιαν και η παρέα της αναγκάστηκαν να περάσει το πάρτι των 42ων γενεθλίων της σε ένα...«ταπεινό» In-N-Out Burger στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο.

Το αστέρι του ριάλιτι που έγινε δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των επιχειρήσεων υποτίθεται ότι θα περνούσε το βράδυ του Σαββάτου γευματίζοντας με εκλεκτά ιταλικά εδέσματα και παρακολουθώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του νικητή του Grammy στο Dolby Live του στο Park MGM.

Αλλά ενώ επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ των72 εκατομμυρίων δολαρίων της αδερφής της Κάιλι Τζένερ με προορισμό το Λας Βέγκας, η Kαρντάσιαν ενημερώθηκε ότι ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειωθεί με ασφάλεια λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων.

«Το αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω του ανέμου, οπότε φαίνεται ότι το πάρτι μας στο Carbone και η συναυλία του @usher δεν θα πραγματοποιηθεί και επιστρέφουμε στο σπίτι», εξήγησε η Καρντάσιαν η οποία έκλεισε τα 42 την Παρασκευή, μέσω ενός Instagram Story

Μετά την προσγείωση στο Λος Άντζελες, η σταρ των «Kardashians» και η συνοδεία της, η οποία περιελάμβανε την αδερφή Kλόι καθώς και ένα συνεργείο κάμερας, κατέφυγαν στο In-N-Out για...μπέργκερ και πατάτες τηγανιτές.

Φορώντας ένα ασημί τοπ μπικίνι και ασορτί παντελόνι – μια εμφάνιση παρόμοια με την αποκριάτικη στολή της Aaliyah του 2017 – η Kιμ είπε στους ακολούθους της στο Instagram ότι «έπρεπε να πάρει ένα σάλι για να καληφθεί» πριν μπει στο κατάστημα φαστ φουντ.

Η ιδρυτής της Skims βιντεοσκοπήθηκε να φοράει λευκά φτερά γύρω από το λαιμό της καθώς η υπάλληλος του εστιατορίου έπαιρνε την παραγγελία της. «Σταματήσαμε στο In-N-Out γιατί δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο Carbone στο Βέγκας», είπε η Kim σε ένα άλλο βίντεο ενώ πλησίαζε την Kλόι, που έκανε το σήμα της ειρήνης.

«Μμμ, τόσο καλά», είπε η εορτάζουσα αφού έφαγε μια μεγάλη μπουκιά από το μπέργκερ της. «Περίμενε, ας δοκιμάσω ένα τηγανητό τυρί. Θέλω να δω τι είναι όλη αυτή η διαφημιστική εκστρατεία», είπε κάποιος εκτός κάμερας, προτρέποντας την Κιμ να παρέμβει: «Είναι τόσο καλό».

Μία από τις πιο τρυφερές ευχές που δέχτηκε η Kim για τα 42α γενέθλιά της ήταν εκείνες της μητέρας της, που έγραψε χαρακτηριστικά.

«Χειρίζεσαι τα πάντα με τόση χάρη, είσαι απίστευτο παράδειγμα δύναμης και ηρεμίας παρά τα όσα συμβαίνουν. Είσαι απίθανη μαμά, κόρη, εγγονή, θεία, αδερφή, ξαδέρφη και φίλη. Αγαπάς δυνατά με ευγένεια, πίστη, υποστηρίζεις τους πάντες, είσαι αστεία, εφευρετική και δείχνεις πάντα σεβασμό και πραγματικά είσαι η πιο όμορφη γυναίκα έξω και μέσα».