Κατάρ: Σεκιούριτι διέκοψαν ζωντανή σύνδεση και απείλησαν το συνεργείο

Λίγα 24ώρα πριν από ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ζωντανή σύνδεση με σεκιούριτι να διακόπτουν εκπομπή της τηλεόρασης της Δανίας και μάλιστα με απειλές προς το τηλεοπτικό συνεργείο.
Κατάρ: Σεκιούριτι διέκοψαν ζωντανή σύνδεση και απείλησαν το συνεργείο
Δημοσιογράφος της τηλεόρασης TV2.
1'

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ σε ζωντανή σύνδεση με σεκιούριτι να διακόπτουν εκπομπή της τηλεόρασης της Δανίας και μάλιστα με απειλές προς το τηλεοπτικό συνεργείο.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό συνεργείο του «TV2» από τη Δανία δέχθηκε απειλές από σεκιούριτι που βρέθηκαν στο σημείο που έκανε το ρεπορτάζ του ο Rasmus Tantholdt και του ζήτησαν να σταματήσει η ζωντανή σύνδεση με έναν από τους άνδρες να απειλεί πως θα του σπάσει την κάμερα.

Σύμφωνα με το Reuters, οι Αρχές του Κατάρ ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό και ανέφεραν ότι το δανικό συνεργείο «διακόπηκε κατά λάθος» κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης. «Μετά από επιθεώρηση της έγκυρης άδειας διαπίστευσης τουρνουά και λήψης βίντεο, ζητήθηκε συγγνώμη από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα από την επιτόπια ασφάλεια. Οι διοργανωτές του τουρνουά μίλησαν με τον δημοσιογράφο και εξέδωσαν μια ανακοίνωση προς όλους να σεβαστούν τις άδειες κινηματογράφησης που ισχύουν για το τουρνουά», αναφέρει το Reuters.

Στο βίντεο, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tantholdt φαίνεται να διαμαρτύρεται στους σεκιούριτι, επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή του προτού τους κατηγορήσει ότι δήλωσαν ότι θέλουν να σπάσουν τον εξοπλισμό της κάμερας.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή