ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Ήξερε δύο από τα τρία θύματα ο δράστης του άγριου φονικού

Ρωσία: Ήξερε δύο από τα τρία θύματα ο δράστης του άγριου φονικού
Reuters

Ρωσία: Σύμφωνα με το τοπικό τμήμα της Ερευνητικής Επιτροπής οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν «προσωπική έχθρα» ως τον λόγο που ο δράστης άνοιξε πυρ κατά των δύο οικείων του προσώπων. 

Τουλάχιστον δύο από τα θύματά του ήταν οικεία πρόσωπα για τον δράστη σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία για τη σοκαριστική δολοφονία τριών ανθρώπων στη Ρωσία, από 66χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το τοπικό τμήμα της Ερευνητικής Επιτροπής οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν «προσωπική έχθρα» ως τον λόγο που ο δράστης άνοιξε πυρ κατά των δύο οικείων του προσώπων.

Η ταυτότητα του τρίτου θύματος, ενός άνδρα, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Ο 66χρονος άνδρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις ανθρώπους μέσα στη μέση του δρόμου στην πόλη Κριμσκ στη νότια Ρωσία, αυτοκτόνησε, ενώ από το αιματηρό επεισόδιο τραυματίστηκε ένας 61χρονος, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πλάνα που κυκλοφορούν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα να πυροβολεί καθώς περπατά σε έναν δρόμο.

Στο τέλος του βίντεο ο άνδρας πυροβολεί από κοντινή απόσταση κάποιον άνθρωπο που είναι πεσμένος στο έδαφος. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο.

Το Κριμσκ είναι μια μικρή πόλη στη νότια περιοχή Κρασνοντάρ της Ρωσίας κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Απαγορεύει με νόμο την «ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα» μεταξύ των ενηλίκων

Ρωσία-Ουκρανία: Αντήλλαξαν 100 αιχμαλώτους πολέμου

Ρωσία: Ένοπλος σκότωσε τρεις ανθρώπους εν μέση οδώ- Σοκαριστικό βίντεο