ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα τροχαίου ο Conor McGregor - Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του

Θύμα τροχαίου ο Conor McGregor - Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του
O Conor McGregor με το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια του 75ου ετήσιου φεστιβάλ των Καννών στις 25 Μαΐου 2022.
(Photo by Edward Berthelot/GC Images)

Ένα ατύχημα είχε ο διάσημος αθλητής του MMA, Conor McGregor (Κόνορ ΜακΓκρέγκορ) - Η ανάρτησή του μετά το συμβάν 

Ο Conor McGregor χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ ήταν έξω με το ποδήλατό του.

Ο πρωταθλητής του MMA έγραψε στη σελίδα του στο Instagram: «Μόλις τώρα χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω. Ηλιακή παγίδα, ο οδηγός δεν μπορούσε να με δει. Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν η ώρα μου. Η επίγνωση της προσγείωσης μου έσωσε τη ζωή».

Η ανάρτησή του:

Ο Conor Anthony McGregor (συχνά αποκαλούμενος με το ψευδώνυμο του: ''The Notorious'') είναι Ιρλανδός αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών που έχει συμβόλαιο με το Ultimate Fighting Championship (UFC).

Είναι ο πρώην πρωταθλητής Eλαφρών Βαρέων (Lightweight) του UFC, και πρώην πρωταθλητής στην κατηγορία φτερού (Featherweight) του UFC. Στη διάρκεια της καριέρας του, ο McGregor έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες ελαφρών και ημιμεσαίων βαρών, καθώς και στην κατηγορία φτερού.

Το 2008, ο McGregor ξεκίνησε την καριέρα του στις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) και, το 2012, κέρδισε το πρωτάθλημα κατηγορίας φτερού και το πρωτάθλημα Ελαφρών Βαρέων του Cage Warriors και κράτησε τους τίτλους συγχρόνως προτού τους αφήσει ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με το UFC.

Στις 12 Δεκεμβρίου του 2015, στο UFC 194, ο McGregor επικράτησε του Βραζιλιάνου Jose Aldo (Χοσέ Άλντο) σε αγώνα για το πρωτάθλημα της κατηγορίας φτερού του UFC μέσω νοκ-άουτ (Knock-out) σε 13 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρο. Αυτή ήταν η ταχύτερη νίκη σε αγώνα για τίτλο στην ιστορία του UFC.

Από τη στιγμή που επικράτησε του Αμερικανού Eddie Alvarez (Έντι Άλβαρεζ) στο UFC 205 σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ελαφρών Βαρέων του UFC, στις 13 Νοεμβρίου του 2016, o McGregor έγινε ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που κράτησε τίτλους σε δύο κατηγορίες κιλών ταυτοχρόνως. Στις 26 Αυγούστου του 2017, ο Ιρλανδός έκανε το ντεμπούτο του στο μποξ όπου και ηττήθηκε από τον Αμερικανό πρωταθλητή Floyd Mayweather Jr. (Φλόιντ Μέιγουέδερ Τζ.)

Στις 6 Οκτωβρίου του 2018, επέστρεψε στο οκτάγωνο όπου, στο UFC 229, ηττήθηκε σε μία ''προσωπική'' μάχη από τον Ρώσο πρωταθλητή της κατηγορίας Ελαφρών Βαρέων του UFC, Khabib Nurmagomedov (Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ).

Είναι γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες του στα PPVs (Pay-Per-Views) του UFC λόγω της εξωφρενικής του ζωής αλλά και της ικανότητας του στο Trash-Talking (ανταλλαγή απρεπών φράσεων με τους αντιπάλους) κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου πριν τους αγώνες.