ΚΟΣΜΟΣ

Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε 4η φορά ο πρώην της Λόπεζ με την κατά 31 χρόνια νεότερή του Νάντια Φερέιρα

Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε 4η φορά ο πρώην της Λόπεζ με την κατά 31 χρόνια νεότερή του Νάντια Φερέιρα
Η Nadia Ferreira και ο Marc Anthony στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των 23ων Ετήσιων Βραβείων Latin GRAMMY στο Michelob ULTRA Arena στις 17 Νοεμβρίου 2022 στο Λας Βέγκας.
(Photo by Omar Vega/FilmMagic)

Ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι – πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ - παντρεύτηκε για τέταρτη φορά το Σάββατο (28/1), την σύντροφό του Νάντια Φερέιρα.

Ο 54χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη στο Μις Υφήλιος, Νάντια Φερέιρα, παντρεύτηκαν μετά από αρραβώνα οκτώ μηνών, με το ζευγάρι να διοργανώνει μια λαμπερή τελετή στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ η πανέμορφη νύφη φορούσε ένα πανέμορφο λευκό δαντελένιο νυφικό της σχεδιάστριας Γκάλια Λαχάβ, το οποίο διέθετε ένα εντυπωσιακό διάφανο τοπ διακοσμημένο με μικρά λευκά άνθη.

1.jpg
Η νύφη.

Στον γάμο δεν παρευρέθηκαν η πρώην σύζυγος του Μαρκ Άντονι, Τζένιφερ Λόπεζ με τον νέο της σύζυγο, Μπεν Άφλεκ, ούτε τα 14χρονα δίδυμα παιδιά τους Emme και Max.

Ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού ήταν ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μαζί με τον Μπέκαμ ήταν και ο γιος του Κρουζ, 17 ετών.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Κολομβιανός σούπερ σταρ Μαλούμα.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκ Άντονι είναι βραβευμένος με επτά βραβεία Γκράμμυ ενώ έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων salsa και βρίσκεται στο νούμερο 1 στα Billboard charts.

Ο Άντονι γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο. Η μητέρα του Γκιγιερμίνα ήταν νοικοκυρά και ο πατέρας του, Φελίπε Μιουνίζ, ήταν μουσικός και εργαζόμενος στο νοσοκομειακό εστιατόριο. Οι γονείς του τον ονόμασαν έτσι από τον Μεξικανό τραγουδιστή Μάρκο Αντόνιο Μιουνίζ. Ο Άντονι μεγάλωσε στο ανατολικό Χάρλεμ και είναι ο μικρότερος από οκτώ παιδιά. Μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός.

Η προσωπική του ζωή

Το 1994 απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Αριάνα Μιουνίζ, από τη σχέση του με την Ντέμπι Ροσάντο. Έπειτα υιοθέτησαν ένα παιδί, τον Τσέις.

Στις 9 Μαΐου 2000 παντρεύτηκε τη Μις Υφήλιος Νταϊανάρα Τόρρες στο Λας Βέγκας. Μαζί απέκτησαν δύο γιους. Τον Κρίστιαν Μάρκους Μιουνίζ (5 Φεβρουαρίου 2001) και τον Ράιαν Άντριαν Μιουνίζ (16 Αυγούστου 2003).

Το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβρη του 2003 αλλά το διαζύγιο βγήκε στις αρχές του 2004.

Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκε τη Τζένιφερ Λόπεζ ενώ στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ Μιουνίζ. Το περιοδικό People μάλιστα, πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει και να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων.

Το 2009, το ζευγάρι αγόρασε δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη αλλά το καλοκαίρι του 2011, ανακοίνωσαν ότι είναι σε διάσταση, με τον Άντονι να ζητάει διαζύγιο λίγο αργότερα.

Το διαζύγιο Λόπεζ - Άντονι εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2014 και η Λόπεζ πήρε την επιμέλεια των παιδιών.

Ο Άντονι παντρεύτηκε για τρίτη φορά στις 11 Νοεμβρίου 2014, με το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2016, βγήκε το διαζύγιο τους.