ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που ουκρανικός πύραυλος χτυπά Ρώσους στρατιώτες σε ενέδρα

Η στιγμή που ουκρανικός πύραυλος χτυπά Ρώσους στρατιώτες σε ενέδρα
Twitter

Πλάνα από τη στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες συνθλίβονται από πύραυλο αποκαλύψαν οι Ουκρανοί

Το βίντεο που είναι ιδιαίτερα βίαιο κοινοποίησε Ουκρανός αξιωματούχος ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Όποιος έρχεται στη γη μας με σπαθί, θα πεθάνει από το σπαθί».

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, μία ομάδα Ρώσων στρατιωτών φαίνεται να περιπλανιέται ανυποψίαστη. Οι ουκρανοί όμως έχουν στήσει ενέδρα και τους παρακολουθούν προτού εκτοξεύσουν προς το μέρος τους βαριά πυρά.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης των Ουκρανών στους ανυποψίαστους Ρώσους

Όπως αναφέρεται στα σχόλια στο Twitter το όπλο που χρησιμοποιήθηκε πιστεύεται ότι είναι ο ουκρανικός αντιαρματικός εκτοξευόμενος πύραυλος, Stugna-P.

Στα πλάνα φαίνονται επίσης άλλοι Ρώσοι στρατιώτες να τρέχουν στο πεδίο για να βοηθήσουν όσους χτυπήθηκαν από την πυραυλική επίθεση. Και αυτοί όμως, λίγα λεπτά αργότερα, χτυπήθηκαν από μια δεύτερη βολή καθώς μετέφεραν τους τραυματισμένους στρατιώτες.

Οι εναπομείναντες Ρώσοι στρατιώτες άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος του χωραφιού, προσπαθώντας να βρουν κάλυψη κάτω από τα δέντρα, πριν χτυπηθούν από έναν τρίτο πύραυλο.

Τα πλάνα τους δείχνουν στη συνέχεια να κείτονται νεκροί στο χωράφι, το οποίο είναι σημαδεμένο από τα πλήγματα των πυραύλων.

Διαβάστε επίσης:

Η Ουκρανία κατηγορείται για χρήση ναρκών κατά ανθρώπων στην πόλη Ίζιουμ

Σολτς: Δεν μπορεί να επιβληθεί καμία συμφωνία ειρήνης στους Ουκρανούς

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν F-16 στην Ουκρανία