ΚΟΣΜΟΣ

Τζέσικα Σίμπσον: Τα κρυφά ραντεβουδάκια με μεγάλο σταρ του σινεμά ενώ εκείνος είχε σχέση

Τζέσικα Σίμπσον: Τα κρυφά ραντεβουδάκια με μεγάλο σταρ του σινεμά ενώ εκείνος είχε σχέση
Η Τζέσικα Σίμπσον.
Instagram

Η Τζέσικα Σίμπσον μοιράστηκε μια άγνωστη ερωτική ιστορία από τα παλιά στο βιβλίο της «Movie Star».

Η Τζέσικα Σίμπσον στο βιβλίο «Movie Star» που έγραψε η ίδια αποκάλυψε μία ερωτική κρυφή ιστορία που είχε παλαιότερα. Όπως είπε η ίδια ένας γνωστός ηθοποιός, την κυνηγούσε για πολύ καιρό, προσπαθώντας να την αποπλανήσει, το διάστημα που εκείνη ήταν ακόμα νεαρή τραγουδίστρια.

Η ίδια δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του ηθοποιού αλλά τον φωτογράφισε λέγοντας: «Είναι ακόμα σταρ του κινηματογράφου. Είχε σχέση τότε, αν και πάντα όλοι λένε ότι είναι single».

«Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και πάντα πίστευα ότι δεν θα τη μοιραζόμουν ποτέ με κανέναν. Ενώ την έγραφα, μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι αναμνήσεις. Όλη η περίοδος αυτή ήταν πολύ σουρεαλιστική. Υπήρχαν στιγμές που διασκέδαζα πολύ, μη με παρεξηγείτε. Αλλά πολλές στιγμές, ένιωθα ότι απομόνωνα αυτούς που ήταν έμπιστοι κι αυτούς που δεν ήταν», αναφέρει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τότε έμαθε πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν στον χώρο του επαγγέλματος της.

«Έμαθα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λένε, όσο πειστικοί κι αν είναι. Ακούγεται προφανές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο, όταν μιλάς με κάποιον που το πουλάει τόσο καλά. Το να μην προδίδεις την καρδιά σου και να μην υποτιμάς την αξία σου είναι καλύτερο από την άμεση ικανοποίηση, εάν ζεις ένα ψέμα. Έμαθα ακόμα πως υπάρχει μεγάλο εύρος του τι σημαίνει μονογαμία στο Χόλιγουντ», εξήγησε.

Ο εν λόγω «κύριος» όπως ανέφερε είχε ήδη σχέση, όταν βρίσκονταν οι δυο τους. Ωστόσο, της έλεγε συνεχώς πως είχε χωρίσει και η σύντροφός του αποτελούσε παρελθόν στη ζωή του.

«Αρνιόμουν να γίνω η "άλλη γυναίκα". Εκείνος μου είπε ότι η σχέση τους "είχε τελειώσει οριστικά" κι ότι εκείνη θα αποχωρούσε σύντομα από τη ζωή του», λέει σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Οι δυο τους συνέχιζαν να βλέπονται έξω, για να συζητήσουν ή να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, όμως η Τζέσικα Σίμπσον αρνούνταν να κοιμηθεί μαζί του.

«Μου έλεγε ότι το σεξ σε φέρνει πιο κοντά στον Θεό. Κάποια στιγμή, με κάλεσε στο σετ μιας ταινίας που γύριζε. Πετάξαμε μαζί με ιδιωτικό τζετ, αλλά μας παρέλαβαν χωριστά αυτοκίνητα και μείναμε σε ξεχωριστά δωμάτιο. Κάποια στιγμή, η ομάδα του μου έστειλε στο δωμάτιό μου ένα ζευγάρι τακούνια για να πάω σε εκείνον. Με έκανε να νιώθω σαν call girl. Τότε αντιλήφθηκα ότι με έκρυβε από τη γκόμενά του και πως όλα αυτά έπρεπε να τελειώσουν», εξηγεί.

«Δεν με ένοιαζε αν ήταν η εφηβική μου φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα. Ήξερα ότι αυτή ήταν μια επιλογή, για την οποία θα ήταν περήφανη η κοπέλα που ήμουν κάποτε, ο νεότερος εαυτός μου», συμπλήρωσε.