ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης μαθήτριας μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Φλόριντα: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης μαθήτριας μέσα σε σχολικό λεωφορείο
Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας
Twitter / New York Post

Σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα με το βίαιο περιστατικό. Οι γονείς του κοριτσιού θα κινηθούν νομικά.

Ένα σοβαρό βίαιο περιστατικό συνέβη μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Φλόριντα. Μια 9χρονη μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο αγόρια, ενώ το βίντεο από το περιστατικό που ήρθε στη δημοσιότητα προκαλεί φρίκη.

Οι γονείς της 9χρονης μαθήτριας σκοπεύουν να ασκήσουν ποινικές διώξεις κατά των αγοριών που επιτέθηκαν στην κόρη τους, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι θα απαιτήσει την απαγγελία ποινικών κατηγοριών κατά των δύο αγοριών, ενώ ο πατέρας τόνισε ότι θα ξεκινήσει διαμαρτυρίες μπροστά από το σχολείο.

«Θέλω να οργανώσω μια συγκέντρωση και να αντιμετωπίσω το σχολείο κατά μέτωπο. Η έλλειψη ασφάλειας είναι εξωπραγματική και η έλλειψη ασφάλειας στο λεωφορείο είναι γελοία… Ο εκφοβισμός πρέπει να σταματήσει!!!», είπε.

Δείτε το βίντεο εδώ. Προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει δύο αγόρια να χτυπούν άγρια και επανειλημμένα την μαθήτρια της τρίτης τάξης του Coconut Palm K-8 Academy στο Homestead, καθώς εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τους αποκρούσει.

Μάλιστα, κανένας ενήλικας δεν επενέβη κατά τη διάρκεια των σχεδόν 30 δευτερολέπτων της επίθεσης στο κορίτσι, που καταγράφηκε σε βίντεο από ένα άλλο παιδί.