ΚΟΣΜΟΣ

Πικέ: Αδιαφορεί για τη Σακίρα και «διαφημίζει» τη νέα του αγαπημένη στους δρόμους της Βαρκελώνης

Ο Πικέ με τη νέα του αγαπημένη στους δρόμους της Βαρκελώνης
Ο Πικέ με τη νέα του αγαπημένη στους δρόμους της Βαρκελώνης

Ο Ζεράρ Πικέ επιδεικνύει την...τρυφερή πλευρά του, κάνοντας βόλτες χέρι-χέρι με τη νέα του αγαπημένη στους δρόμους της Βαρκελώνης 

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες σπάνια βλέπαμε τον Ζεράρ Πικέ μαζί με τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μαρτί, αφού επιβεβαιώθηκε ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση εδώ και μήνες. Τη Δευτέρα (6/2) το ζευγάρι εθεάθη να χαμογελά, πιασμένο χέρι χέρι και να επιδεικνύει τον έρωτά του, περπατώντας στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την 23χρονη «διάδοχο» της Σακίρα να έχει υποστεί κρίση άγχους λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας, οι δυό τους αντέδρασαν με γέλια. «Μια κρίση άγχους; Κρίση άγχους; Το να έχεις μια κρίση άγχους είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», γέλασε ο Ζεράρ Πικέ όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο του Europa Press.

Ο Πικέ διέψευσε επίσης οτι η Κλάρα Κία έχει γενέθλια στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες, δεν είναι αύριο. Ξέρω ότι αύριο είναι η 7η, αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Καλά έκανες που προσπάθησες, για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ καλό, για να είμαι ειλικρινής, περάσαμε πολύ ωραία», είπε αστειευόμενος.

Από την άλλη, η 23χρονη σύντροφός του προσπάθησε αρχικά να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες, αλλά υπέστη μια μικρή ατυχία. Έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα, αν και δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά κανονικά, ενώ ο Ζεράρ Πικέ δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του για το... ασήμαντο χτύπημα και τη μικρή αδεξιότητα της συντρόφου του.

Η Σακίρα και ο Πικέ είχαν γενέθλια στις 2 Φεβρουαρίου. Η Κολομβιανή ποπ σταρ έγινε 46 ετών, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, 36. Με αφορμή τα γενέθλιά της, οπαδοί της Κολομβιανής σταρ έστειλαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι τούρτες για τα γενέθλιά της. Μία από αυτές που έκανε το γύρο του κόσμου, είχε όλα τα… συστατικά του πετυχημένου τραγουδιού της με τον παραγωγό Bizarrap.

Ο ζαχαροπλάστης έβαλε μια εικόνα της Σακίρα από το βίντεο του τραγουδιού με τον Αργεντινό μουσικό και δίπλα εικόνες από ένα Renault Twingo και μια Ferrari κάνοντας αναφορά στον στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες μια Ferrari μ’ ένα Twingo», ενώ υπάρχουν ρολόγια Casio και Rolex, μία άλλη αναφορά σε στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες ένα Rolex μ’ ένα Casio». Στην κορυφή της γενέθλιας τούρτας υπήρχε μία δική της εικόνα και μια του Πικέ με ένα ρολόι Casio...